Todella kovan tason näyttelijätähti mukana True Detectiven seuraavalla kaudella

28.5.2022 19:40

Runsaasti kehuja kerännyt etsivädraama True Detective etenee kohti seuraavaa tuotantokauttaan. Jos sarjan ensimmäisellä kaudella oli mukana isoja näyttelijätähtiä, ei sen jälkeenkään tästä ole tingitty: esim. nyt Yle TV2:lla torstaisin esitettävällä sarjan kolmannella kaudella pääosaa vie kaksinkertainen Oscar-voittaja Mahershala Ali.

Vaikka sarjan luoja Nic Pizzolato on päättänyt astua syrjemmälle käsikirjoittamisesta True Detectiven neljännen kauden alla, uudesta kaudesta pedataan jälleen mielenkiintoista ja laadukasta. Alaotsikolla Night Country varustettua kautta tähdittää Jodie Foster. Uhrilampaiden naispääosasta muistettava näyttelijä tulkitsee nyt etsivä Liz Danversin osaa.

Fosteria ei ole tv-sarjoissa liiemmin nähty sitten 1970-luvun, joskin hän on vuosien varrella lainannut ääntään mm. Simpsoneihin. Issa Lópezin (Vuelven) ja Alan Paga Arriagan (Fear the Walking Dead) käsikirjoittama True Detectiven neljäs tuotantokausi keskittyy ennakkotietojen mukaan Danversin ja hänen kollegansa Evangeline Navarron pyrkimyksiin ratkaista kuuden miehen katoamismysteeri Alaskan talvessa.

 

Lähteet: Cinemablend, Comingsoon.net

Kuva: Wonder Street/BBC Films/ The Mauritanian, 2021

Lisää luettavaa