Aiemmat versioinnit eivät ole onnistuneet, mutta mitä nyt, kun Samuel L. Jackson on mukana leffassa?

27.5.2022 15:19

Vaikka sarjakuvahahmo Karvinen on nauttinut vuosikymmeniä isoa suosiota ympäri maailmaa, Karvis-leffat eivät ole yhtä korkeassa kurssissa. Kriitikot ovat nyrpistelleet nenäänsä mm. Karvinen-animaatiolle, joka tehtiin vuonna 2004. Myös koomikkolegenda Bill Murray on kertonut lähteneensä tuohon elokuvaan mukaan vain siksi, että erehtyi luulemaan sen käsikirjoittajaa arvostettujen Coen-veljesten toiseksi osapuoleksi (käsikirjoittaja oli lopulta Joel Cohen, ei Joel Coen).

Nyt Karvinen on tulossa valkokankaille jälleen kerran. Uutta rainaa tähdittävät Jurassic World -elokuvista tuttu Chris Pratt ja Samuel L. Jackson. Jacksonin tuoreesta kiinnityksestä animaatioon on kerrottu sen verran, että hän näyttelee Karvisen isää. Kyseessä on aivan uusi hahmo.

Elokuvan tuottaa Sony ja sen käsikirjoituksesta vastaa David Reynolds. Odotukset ovat sitä kautta aiempaa korkeammalla, sillä Reynolds on kynäillyt myös Pixar-hitin Nemoa etsimässä. Uuden Karvis-elokuvan ohjaa Mark Dindal, jolla on pitkä Disney-tausta efektien puolella (esim. Oliver ja kumppanit, Aladdin).

 

Lähteet: Business Insider, Collider, THR

Kuva: Summit Entertaimnet/The Hitman’s Bodyguard, 2017

Lisää luettavaa