Tom Cruise hävisi venäläisille huimassa elokuvaprojektissaan

Vaikka ikää karttuu, Tom Cruise pyrkii sitkeästi yhä pidemmälle, korkeammalle ja kovempaa. Omat stunt-temppunsa usein toteuttava Hollywood-stara on kuitenkin nyt jäänyt toiseksi venäläisille.

Viime vuonna kävi ilmi, että Cruise on päättänyt tehdä elokuvan aidossa avaruudessa yhdessä ohjaaja Doug Limanin kanssa. Rainaa varten saataneen apua myös miljonääri Elon Muskilta ja NASAlta. Mutta tämä leffa on vielä tuskin lähtökuopissaan, kun Venäjältä jo kuuluu uutisia vastaavanlaisesta projektista.

Venäläinen Yellow, Black and White -studio, paikallinen ykköskanava ja Roscosmos aikovat kuvata jo ensi kuussa avaruudessa elokuvaa nimeltä The Challenge. Leffa kertoo lääkäristä, joka matkaa kansainväliselle avaruusasemalle pelastamaan kosmonautin henkeä. Rainan ohjaajana toimii maan menestyksekkäimmän komedian luotsannut Klim Shipenko [Клим Шипенко], ja sen tähtenä nähdään Julija Peressild [Ю́лия Переси́льд], joka on myös näytellyt kautta aikojen tappavimmaksi mainittua naistarkka-ampuja Ljudmyla Pavlytšenkoa [Людмила Павличенко] tämän elämäkertaelokuvassa.

Leffan taustavoimat ovat viestineet, etteivät he ole pyrkineet kilpajuoksuiun Tom Cruisen ja kumppanien kanssa. Kanavajohtaja Konstantin Ernst kommentoi asiaa näin:

- Olisimme todella halunneet olla kansainvälisellä avaruusasemalla samaan aikaan kuin Tom Cruise. Meistä olisi ollut mieluisaa kuvata elokuvaa yhdessä. Koska meillä on tilaisuus matkata sinne aiemmin, käytämme tosiaan sen hyväksemme.


Lähteet: Variety, Collider

Kuva: Paramount/Mission: Impossible - Fallout, 2018

R. Isoviita 18.09.2021 klo 23:37

Uusimmat uutiset

Haastattelu vihjaa: Bill Murray mukaan Marvel-universumiin

Ghostbusters-staran kommentit roolista viittaavat tiettyyn elokuvaan.

R. Isoviita

Onko vuoden menestyneimmän Hollywood-leffan titteli kohta No Time to Dien hallussa?

Tänä vuonna sarjakuvaleffat eivät ole vielä päässeet kolmen kärkeen.

R. Isoviita

Darren Aronofsky kertoi saavansa erikoista vihapostia floppileffaansa liittyen

Jostain kuuluu parkaisu: ”Mother!”

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...