Muistatko The Addams Familyn? Tällä saralla tulossa jo kaksi uutta tuotantoa

8.6.2021 15:05

Hirviömäisen oloinen mutta samalla sympaattinen ja hauska Addamsin perhe on kokemassa uuden käsittelyn. Jo viime vuonna huhuttiin, että suunnitteilla olisi The Addams Family -henkinen TV-sarja. Goottihenkisistä elokuvistaan tunnettu Tim Burton mainittiin sarjan tuottajien joukossa. Tarkalleen ottaen kyseessä on perheen tyttären, Wednesdayn, ympärille keskittyvä spin-off-tuotanto.

Netflixille tuotettavan Wednesdayn nimiroolissa nähdään Jenna Ortega. Tämä sarja ei kuitenkaan ole ainut fantastiseen kauhuperheeseen viittaava tuotanto. Kauhun parista tuttu Rob Zombie on nimittäin luotsaamassa The Addams Familyn innoittamana synnytetyn The Munstersin eli Me hirviöiden tuoretta elokuvaversiointia.

1960-luvulla televisiossa aloittanut Me hirviöt saa leffaversioinnin hirviötuotannoistaan tunnetulla Universalilla. Zombie on kertonut olevansa vanhan sarjan suuri fani, ja metsästäneensä tätä projektia jo parikymmentä vuotta. Vaikka Zombien leffat ovat yleensä olleet visvaa ja säikyttelyä pullollaan, koomisena tunnetun Me hirviöiden kohdalla hän saattaa tehdä poikkeuksen.

 

Lähteet: Deadline, The Wrap, Screenrant

Kuva:ABC/ The Addams Family

Lisää luettavaa