Jumanji saa taas jatkoa – tiedätkö monesko osa on jo luvassa?

3.4.2021 23:53

Edesmennyt näyttelijä ja koomikko Robin Williams ei urallaan tehnyt montaakaan jatko-osaa. Sopimuksistaan tarkka tähti ei pitänyt siitä, kuinka esim. hänen ääninäyttelemistään hyödynnettiin Aladdin-piirroselokuvan markkinoinnissa ja tästä aiheutuneen kiistan seurauksena Williamsia ei kuultu Aladdin-jatko-osassa Jafarin paluu. Williamsin elinaikana ei myöskään tehty varsinaisesti jatkoa hänen tähdittämälleen fantasiaseikkailuleffalle Jumanji.

Williamsin tulkitsemaa Alan Parishia ei silti ole Jumanji-leffasarjassa oikeastaan enää kaipailtu. Kaksi vuotta koomikkolegendan kuoleman jälkeen valmistunut jatko-osa nettosi lippukassoilla moninkertaisesti ysäriseikkailun lipputulojen (262,8 milj. dollaria) verran, yli 962 milj. dollaria. Tuotantoyhtiö Sonyn yhdeksi menestyneimmistä leffoista muotoutunut Dwayne Johnsonin ja kumppanien vetämä jatko-osa sai luonnollisesti sekin jatkoa.

Nyt Jumanji-leffasarjalle suunnitellaan jälleen uutta jatko-osaa, eli järjestyksessä jo sarjan neljättä elokuvaa. Tuottaja Hiram Garcia vahvistaa, että aiheesta on käyty keskusteluja ja seuraavan osan ensimmäisiä valmisteluja on näin ollen aloiteltu.

– Meillä on suuria suunnitelmia ja se on yksi suosikkiprojekteistamme, hän kertoo.

 

Lähteet: Dark Horizons, Screenrant, Box Office Mojo

Kuva: Sony/Jumanji: The Next Level, 2019

Lisää luettavaa