Jumanji saa taas jatkoa – tiedätkö monesko osa on jo luvassa?

Edesmennyt näyttelijä ja koomikko Robin Williams ei urallaan tehnyt montaakaan jatko-osaa. Sopimuksistaan tarkka tähti ei pitänyt siitä, kuinka esim. hänen ääninäyttelemistään hyödynnettiin Aladdin-piirroselokuvan markkinoinnissa ja tästä aiheutuneen kiistan seurauksena Williamsia ei kuultu Aladdin-jatko-osassa Jafarin paluu. Williamsin elinaikana ei myöskään tehty varsinaisesti jatkoa hänen tähdittämälleen fantasiaseikkailuleffalle Jumanji.

Williamsin tulkitsemaa Alan Parishia ei silti ole Jumanji-leffasarjassa oikeastaan enää kaipailtu. Kaksi vuotta koomikkolegendan kuoleman jälkeen valmistunut jatko-osa nettosi lippukassoilla moninkertaisesti ysäriseikkailun lipputulojen (262,8 milj. dollaria) verran, yli 962 milj. dollaria. Tuotantoyhtiö Sonyn yhdeksi menestyneimmistä leffoista muotoutunut Dwayne Johnsonin ja kumppanien vetämä jatko-osa sai luonnollisesti sekin jatkoa.

Nyt Jumanji-leffasarjalle suunnitellaan jälleen uutta jatko-osaa, eli järjestyksessä jo sarjan neljättä elokuvaa. Tuottaja Hiram Garcia vahvistaa, että aiheesta on käyty keskusteluja ja seuraavan osan ensimmäisiä valmisteluja on näin ollen aloiteltu.

- Meillä on suuria suunnitelmia ja se on yksi suosikkiprojekteistamme, hän kertoo.


Lähteet: Dark Horizons, Screenrant, Box Office Mojo

Kuva: Sony/Jumanji: The Next Level, 2019

R. Isoviita 03.04.2021 klo 23:53

Uusimmat uutiset

Netflix kasvattaa leffa-arsenaaliaan

Suoratoistojätti pukkaa ulos leffoja tiheämpään kuin vuodessa on viikkoja.

R. Isoviita

Elokuvamaailman paha poika, huuruisen Enter the Voidin ohjaaja, avautui elämänmuutoksestaan

Gaspar Noé on tunnettu rajuista kuvauksistaan.

R. Isoviita

Netflix iski jarrua Roald Dahlin lastenkirjan leffaversioinnille

Tilanne Englannissa ei näytä hyvältä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...