James Gunnilla on kerrottavaa Guardians of the Galaxy -suosikkihahmosta

26.2.2021 14:14

Vähäsanainen mutta silti paljon sanova Groot on eittämättä yksi Guardians of the Galaxy -leffasarjan fanikunnan suurimmista suosikeista. Puhuva ja kävelevä puu sanaili myös sarjan viimeisimmässä jatko-osassa Vin Dieselin äänellä, vaikkei enää ollutkaan siinä mitassaan kuin missä hahmo ensimmäisen kerran nähtiin valkokankailla.

Grootin odotetaan palaavan kuvioihin leffasarjan kolmannessa osassa. Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjaaja ja käsikirjoittaja James Gunn piti vastikään somessa keskustelutempauksen, minkä yhteydessä eräs fani tiedusteli häneltä, joko Groot nähdään jälleen alkuperäisen kaltaisena vuodelle 2023 aikataulutetussa Guardians of the Galaxy Vol. 3:ssa.

Vauva-Grootin ja hahmon teini-ikäisen version jälkeen tämä tietenkin saattaisi tapahtua, mutta Gunnilla on hieman muuta mielessä. Näin ohjaaja vastasi kysymykseen:

– Surullista kyllä, alkuperäinen Groot ei enää ole keskuudessamme, joten ellei jonkinlaista esiosaa tehdä, emme näe häntä enää.

Koska Vin Diesel edelleen lainaa ääntään Grootille seuraavassakin sarjan elokuvassa, Groot ei ole siis kuollut, mutta kasvannee erilaiseksi kuin aiemmin.

 

Lähde: Cinemablend

Kuva: Marvel/Disney/Guardians of the Galaxy

Lisää luettavaa