Tulevan Haamujengi-leffan ikäraja selvisi

Eivät paranormaalit ilmiöt, vaan pandemia on luonut esteitä myös uuden Ghostbusters-rainan ympärille. Alkuperäisten Haamujengi-leffojen ohjaaja Ivan Reitmanin Jason-pojan luotsaama Ghostbusters: Afterlife on kuitenkin tarkoitus saada levitykseen tänä vuonna.

Leffan maailmanensi-illan pitäisi näillä näkymin olla marraskuussa - perinteiseen tapaan elokuvateattereissa. Myös vanhoja Haamujengi-näyttelijöitä Bill Murraysta Sigourney Weaveriin takaisin tuttuihin kuvioihin tuova raina on jo ennakkoon herättänyt hyvää pöhinää, vaikkei Ghostbusters: Afterlifesta juuri ole nähty edes maistiaisia. Yhdysvaltojen levitystä varten elokuva on kuitenkin saanut nyt jo ikärajan.

Kauhukomedialle lätkäistiin rapakon tuolla puolen ikärajaleimaksi PG-13. Käytännössä tämä tarkoittaa, että esim. elokuvassa esiintyvän yliluonnollisen toiminnan on katsottu olevan ehkä epäsopivaa alle 13-vuotiaiden silmille ilman vanhemman valvontaa. Ainakin tässä suhteessa Ghostbusters: Afterlife vaikuttaa liikkuvan lähes samoilla vesillä kuin aivan ensimmäinen Haamujengi-leffa vuodelta 1984. Tuolloisen elokuvan ikärajaleima on Yhdysvalloissa PG. Toisin sanoen, osan sen sisällöstä katsottiin olevan epäsopivaa varahaisteini-ikäisille ja lapsille. Suomessa ensimmäisen Haamujengi-elokuvan ikärajaksi ilmoitettiin K-12.


Lähde: Comingsoon.net

Kuva: Sony/Ghostbusters: Afterlife, 2021

R. Isoviita 17.02.2021 klo 20:17

Uusimmat uutiset

Netflix maksoi miljoonia Christian Bale -leffasta

Edgar Allan Poe yhtenä hahmona.

R. Isoviita

Studion johtaja vihjaa: lisää Harry Potter -tuotantoja

Spinoffeja ja vaikka mitä.

R. Isoviita

Neill Blomkampilla tulilla jatko-osa hittileffalleen

Ohjaaja päivitti kuulumisiaan.

R. Isoviita

Russo-veljesten tulevassa leffassa tähtiä tungokseksi asti

Elokuva on tekeillä Netflixille.

R. Isoviita

Mitä tapahtui Renny Harlinin Kurkunleikkaajien saaren tähdelle?

Matthew Modinen aktiiviura ei suinkaan ole ohi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...