Video: Rakastettu fantasia Saksikäsi Edward sai jatkoa

7.2.2021 21:39

Tim Burtonin ysärileffalla Saksikäsi Edward on monien sydämessä erityinen paikka. Fantasiarainalle ei ole tästä huolimatta tehty jatkoa – kunnes nyt. Heidän, joiden mielestä Edwardin tarina sai kunnollisen päätöksen jo vuonna 1990, ei silti tarvitse kiivetä barrikadeille raivoamaan fanien rahastamisesta: kyseessä on vain lyhyt mainoselokuva.

Amerikkalaisen urheilujuhlan huipentuman, Super Bowl -viikonlopun, mainoskatkolle luodussa pätkässä Winona Ryder palaa nuoruutensa rooliin. Alkuperäisessä leffassa saksikätisen Edward-pojan lemmittynä nähty Ryder on mainoksessa siis jälleen pastellivärisen lähiön Kim. Johnny Deppin sijasta Ryderin vastanäyttelijänä on kuitenkin tällä kertaa nuoremman polven tähti, Timothée Chalamet.

Edwardin oloinen nuorukainen on saanut nimekseen Edgar, eikä tämän isästä liene epäilystä. Roolitus on sinänsä mielenkiintoinen, sillä Screenrant-sivuston viime vuonna julkaisemalla listalla juuri Chalamet nostettiin ehdokkaaksi Deppin paikalle, jos Saksikäsi Edward tehtäisiin nyt uudelleen. Tuliterää automallia varten luodun mainoksen voit katsoa tästä:

Lähteet: Youtube, Deadline, Screenrant

Kuva: 20th Century Fox/Saksikäsi Edward, 1990

Lisää luettavaa