Odotitko näiden Marvel-sankarien paluuta? Ei kannata riehaantua vielä

18.7.2020 17:53

Disney+-suoratoistopalvelun aloitusta on odotettu hartaasti, sillä omistaahan Disney nykyään oikeudet laajalti mm. Marvel-tuotantoihin ja Star Wars -elokuviin ja -sarjoihin. Syyskuun puolivälissä myös Suomeen saapuvan palvelun kautta pääsee katsomaan nopeasti vaikka putkeen sekä jo muualla maailmassa ensiesitetyn The Mandalorian-sarjan ensimmäisen että aivan uuden toisen kauden. Nyt näyttää kuitenkin siltä, ettei moni muu ennakkoon hehkutettu asia toteudukaan kovin pian.

Syynä on mikäpä muu kuin koronavirusepidemia. Kuvauksia ympäri maailmaa seisauttanut virus on aiheuttanut sen, ettei esim. Marvel-sankareiden Falconin, Visionin ja Scarlet Witchin elokuvaseikkailuja täydentäviä sarjoja olekaan tulossa Disney+:lle kovin nopeasti. Jälkimmäisen kahden oma sarja, WandaVision, oli alkujaan aikataulutettu julkaistavaksi palvelussa tänä vuonna, mutta nyt sen julkaisua on lykätty ensi keväälle.

Falcon and the Winter Soldier -sarjaa ei ole vielä kuvattu kokonaan, joten sen elokuulle aiottu julkaisupäivämäärä on nyt vedetty yli. Hankala maailmantilanne on aiheuttanut sen, ettei sarjalle ole uutta julkaisuaikaa pystytty antamaan vielä.

Disneyn kilpailija Sonyn omaan Marvel-universumiin kuuluvan Spider-Manin osalta tulevaisuus näyttää hieman selvemmältä. Tom Hollandin näyttelemän Hämiksen kolmas oma leffa on edelleenkin tulossa julki ensi vuonna, joskin sen maailmanensi-iltaa on niin ikään siirretty. Hämähäkkimiehen paluuta on odotettava nyt yli vuoden aiemmin aiotusta, marraskuulle asti.

 

Lähteet: Forbes, Comingsoon.net

Kuva: Disney/Marvel/ Captain America: The Winter Soldier, 2014

Lisää luettavaa