Teini-ikäiset mutanttininjat löydetty

Ne ovat alkaneet ryömiä kolostaan, nimittäin teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat. Sarjakuvista animaatiosarjaan ja vuonna 1990 ensimmäistä kertaa myös live action -elokuvaan päätyneet mutanttihahmot ovat Deadlinen kertoman mukaan saaneet uudet näyttelijät. Ensi vuonna valmistuvaksi suunnitellun TMNT-leffan tarkoitus on käynnistää mutanttikilpikonnien tarina uudelleen alusta ja täysin päivitetyllä tavalla.

Pizzalle persojen mutta itämaiset taistelulajit taitavien Leonardon (sininen naamio), Michelangelon (oranssi naamio) ja Donatellon (lila naamio) rooleissa esiintyvät tuoreen tiedon mukaan Pete Ploszek (Shameless), Noel Fisher (Kova laki: Erikoisyksikkö, Shameless) ja Jeremy Howard (Breaking Bad, House, Monk), kun neljännen kilpiveikon eli Raphaelin (punainen naamio) näyttelijä, Alan Ritchson (Smallville-sarjan Aquaman), ilmoitettiin viime viikolla. Heitä kaikkia tunnetumpi lienee seikkailuissa pulaan joutuvan neidon virkaa toimittavan April O'Neilin osaan jo helmikuussa kiinnitetty Megan Fox (Transformers). Tuotantoyhtiö Paramount ei ole avautunut sen suhteen, tullaanko maailman seksikkäimpien naisten listallekin valittu Fox näkemään elokuvassa itsensä näköisenä, vai onko kilpikonnahahmojen tavoin myös April O'Neil tarkoitus toteuttaa mm. Taru sormusten herrasta -trilogiassa käytetyn motion capture -tekniikan avulla.

Uuden TMNT-elokuvan tuottaa tehostespektaakkeleistaan tunnettu Michael Bay, jonka historia Megan Foxin kanssa ei ole sujuvimmasta päästä. Ohjaajana toimii puolestaan Jonathan Liebesman (Titaanien raivo). Elokuvan sisällöstä ei ole hiiskuttu vielä kovinkaan paljoa, mutta Bay on virallisessa blogissaan ilmoittanut tekijätiimin työskentelevän tiukasti yhdessä erään teinimutanttininjakilpikonnien luojan kanssa, jotta franchisen fanit eivät joutuisi pettymään.


Kuva: Lsapbonipp

Z.E 26.03.2013 klo 09:55

Uusimmat uutiset