Kiinnitysuutisia: Costner, Cruise, ja Murray uusiin projekteihin

3.10.2012 05:08

Mikä yhdistää nimiä Kevin Costner ja Tom Cruise? Vastaus: He kumpikin olivat 1990-luvun 20:n parhaiten menestyneen miesnäyttelijän listalla. Lisäksi heiltä kummaltakin on edelleen tulossa kiinnostavia leffoja. Tanssii susien kanssa -elokuvastaan Oscareilla palkittu ja jälleen nousujohteista uraa tekevä Costner on äskettäin virallistanut kiinnityksensä Charlien enkelit -ohjaaja McG:n toimintatrilleriin, kertovat The Variety ja Deadline.com.

McG:n uudessa trillerissä kuolemaa tekevä agentti yrittää kokeellisen lääkityksen alaisena sekä hoitaa viimeisen keikkansa että parantaa suhteitaan etääntyneeseen perheeseensä. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa ranskalaisohjaaja Luc Besson, jonka työhistoriaa tuntien odotettavissa voi olla mitä tahansa totaalisesta flopista hittiin.

Tom Cruise puolestaan tähdittää Huffington Postin mukaan Doug Limanin tieteistoimintaelokuvaa All You Need Is Kill, joka perustuu Hiroshi Sakurazakan romaaniin. Siitä syntynee jälleen yksi pätkä, jossa Cruise juoksee lujaa, sillä synopsiksen mukaan hänen esittämänsä upseeri elää kuolinpäiväänsä yhä uudelleen ja uudelleen. All You Need Is Killin naispääosassa on Emily Blunt, joka on tehnyt tähän genreen tuttavuutta jo elokuvien Kohtalon valvojat ja Looper myötä.

Toisin kuin aiemmin ehdimme uutisoida, Johnny Depp ei ole mukana Wes Andersonin tulevassa rainassa The Grand Budapest Hotel. Moonrise Kingdom -elokuvansa tiimoilta haastattelun mm. Huffington Postille antanut ohjaaja on oikonut huhuja kertomalla haluavansa työskennellä Deppin kanssa, mutta milloin ja missä – se on yhä auki. Deppin sijasta The Grand Budapest Hotelissa tullaan Andersonin mukaan näkemään muita hyviä näyttelijöitä, joista varmuudella on nimetty vasta hänen vakiokasvonsa veteraanikoomikko Bill Murray.

 

Kuva: Dennis J. Henry Jr. (USAF)

Lisää luettavaa