Joker: Folie à Deux

Alkuperäinen nimi:Joker: Folie à Deux
Valmistusvuosi:2024
Pisteytyksiä: 5
Tarkka arvio: 3.60

Leffasarjan osat: Joker (2019), Joker: Folie à Deux (2024)

Kommentit & Pisteytykset

mikelawry

Liikaa irtonaisia musiikkikohtauksia, jotka eivät vie tarinaa eteenpäin.
2,5

konda1987

Erittäin onnistunut ja erilainen jatko-osa vuoden 2019 Jokerille. Älkää uskoko arvosteluja vaan käykää katsomassa itse.

Villetys

Joker: Folie à Deux tarjoaa kohtalaisen jatko-osan loistavalle ensimmäiselle Jokerille, mutta jää siitä kuitenkin kokonaisuutena aika paljon. Tämän osan muuttaminen osittain musikaaliksi oli hieman outo veto ja omaan makuun tässä oli hieman liikaa musiikkikohtauksia, mutta paikoiten ne kyllä sopivat yllättävän hyvin tarinaan mukaan. Joaquin Phoenix jatkaa vahvaa työtä pääroolissa jälleen kerran, mutta hieman enemmän olisi kaivannut irrottelua ja Jokerimaisuutta mukaan. Lady Gaga on myös ihan kelvollinen toisessa pääroolissa Lee Quinzelina ja kyllähän nainen hyvä laulamaan on. Äänihommat, lavastukset ja kameratyönkentely on hyvää, mutta itse pääjuoni vankilan ja oikeussalin välillä alkaa jossain vaiheessa hieman puuduttamaan. Se heijastuukin heikompaan ohjaukseen tällä kertaa Todd Phillipsin toimesta ja loppuratkaisun olisi voinut tehdä toisellakin tapaa. Epätasaisuudesta huolimatta Joker: Folie à Deux on kuitenkin katsomisen arvoinen jatko-osa, kunhan pitää odotukset maltillisena ja ei turhaan odottele ensimmäisen osan tasoista mestariteosta.

Pelimies

Kauas on pudottu ekan osan tasosta ja kösikirjoituksessa olisi ollut hieman fiksattavaa, mutta muuten erinomainen leffa kuitenkin.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Ritu67

Erinomaiset päänäyttelijät. Mukaansa tempaava. Haikean surullinen.