Tämä elokuva osui kouraan, koska halusin tyhjentää pääni jollain muulla kuin viskillä. Valitettavasti se ei toiminut.
Torque:n juoni ei ole kliseistä kovanaamojen nahistelu/kaahailua, vaan pelkkää klisettä. Ja bonuksena vielä laiskaa klisettä. Liioittelematta tiesin juonen pääpiirteet alkutekstien jälkeen. Kun mukaan napsahti poliisi, tiesi heti, että se on roisto. Käsikirjoittaja on varmasti palkattu kuvausten jälkeen kirjoittamaan köykäistä dialogia laiskoille näyttelijöille.
Tällaisten elokuvien pääasiallinen myyntikeino ei ole käsikirjoitus, vaan näyttävä toiminta, mutta pakko on myöntää, että tässä tapauksessa myöskään toiminta ei anna pisteitä. Stuntit ovat joko mielikuvituksettomia tai liian ilmeisesti tietokoneella tehtyjä.
Kun olin lopulta päässyt tämän tuskastuttavan tylsän rainan loppuun, jonka yksikään kohta ei yllättänyt edes negatiivisesti, oli pakko kysyä: miksi tällaisen roskan tekemiseen tuhlataan rahaa ja aikaa ja ennen kaikkea miksi Allekirjoittanut tuhlasi rahaa ja aikaa elokuvaan, jonka oikeutettu paikka on kaapin takana pölyttymässä.
Kuitenkin jokaisessa elokuvassa on jokin hyvä piirre ja on pakko myöntää, että teknisestä toteutuksesta vastanneet ovat onneksi tehneet työnsä kunnolla, paitsi loppukohtauksesta vastanneet sählärit, jotka pitäisi piestä. Teknikoiden hikoillessa taiteelliset vastuuhenkilöt löhöävät ja tulos on sen mukaista.
Varoittava esimerkki siitä, miten elokuvaa ei saa alkaa tekemään.
nimimerkki: Jurpo