Vaikka elokuva ei pärjääkään edellisille osille, leffa on silti hyvä ja viihdyttävä.

23.4.2005 23:07

Arvioitu elokuva

Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:無間道III: 終極無間
Valmistusvuosi:2003
Pituus:119 min

Infernal Affairs III on, varmaan elokuvatrilogian heikoin osa. Se yrittää liikaa, mutta ei pysty pärjäämään edellisiin osiin. Elokuva perustuu kahteen aikaan 2004: kymmenen kuukautta Yan (Tony ”Bullet In The Head” Leung) kuolemasta ja Lau (Andy ”Running On Karma” Lau) yrittää peitellä jälkiään entisestä elämästään. Lau haluaa olla normaali poliisi, mutta asiat vaikenevat poliisi Wing:in (Leon ”Hero Never Dies” Lai) tullessa kuvioihin. 2001: Keskittyy Yanin hahmoon ja Sam (Eric Tsang) asioihin Triad järjestössä. Yanin ja teraupeutin väleihin.

Elokuvassa on paljon huippunäyttelijöitä: Anthony Wong, Andy Lau, Tony Leung, Leon Lai ja Eric Tsang. Jokainen näyttelijä vetää roolinsa uskottavasti ja täydellisesti. Vaikka elokuva ei pärjääkään edellisille osille, leffa on silti hyvä ja viihdyttävä. Infernal Affairs elokuva trilogia on pakko hankita, elokuvissa on kaikkea hyvät näyttelijät, hyvä juoni ja kaikkein tärkein erittäin viihdyttävä.

Itse olen aasialaisleffojen suuri fani. Kokoelmassani on kaikki parhaat elokuvat esim. Infernal Affairs trilogia, Better Tomorrow trilogia, John Woo Collection (The Killer ja Bullet In The Head) ja OldBoy. Loppuun on vielä pakko mainita, että Infernal Affairs trilogia Kicks ass.

nimimerkki: asian film fan

Arvosteltu: 23.04.2005

Lisää luettavaa