Jean S on kotimainen bändi, joka esittää omia tanssiversioitaan pääosin kotimaisista iskelmäsuosikeista. Valikoimaan on myös kelpuutettu pari länsinaapurimme suurhittiä vuosien takaa ja totuuden nimissähän suurin osa noista ”kotimaisista iskelmäsuosikeistakin” on covereita kansainvälisistä hittibiiseistä.
Jean S:n esiintymistyyli on erittäin energinen ja saa väkisinkin jalan väpättämään. Bändi olisi taatusti loistokamaa livenä nähtynä pikkusievissä, jolloin esiintymisen arvosana voisi olla vielä korkeampi. Miehinen esiintymisjoukko pukeutuu aina yhtä tyylikkäisiin shortseihin, pikkutakkiin, rusettiin ja tennareihin. Eihän tuolla kaavalla voi epäonnistua. Levyn keikka on itse asiassa kooste kevään 2003 aikana esitetyistä keikoista Levin Hullu Poro –ravintolan Areenaksi ristityltä esiintymislavalta. Lainatakseni jonkun toisen keksimää, aina yhtä kulumatonta sanontaa: Svengaa kuin hirvi.
Biisilista: Kesäkatu (Summer in the city), Äidin pikkupoika, Sinut haluan vain (You’re the one that I want), Kun Chicago kuoli (The night Chicago died), Pitkät päivät pakerretaan, Uua hela natten, Kalajoen hiekat (California dreaming), Mombasa, Kesä-Esa (Wooly Bully), Sommartider, Rasputin, Charlie Brown, Teryleeniä, Metsämökin tonttu, R.A.K.A.S, Laivastoon (In the navy), Aikuinen nainen, Dirlanda ja lopuksi hullua poroyleisöä laulatetaan vielä kuutisen minuuttia.