No niin, tulipas todettua tämäkin tapaus. Leffa on juuri sitä tavaraa mitä mainosten ja kannen perusteella saattaa odottaa.
Tämä on Eddie Murphyn vetämä show, jossa äijä esittää näyttelijän taitojaan. Koko Klumpsin perhe on taas kehissä ja hyvinhän Eddie kieltämättä taas kaikkien perheenjäsenten roolit vetää. Leffan juoni itsessään ei ole mitään ihmeellistä ja tapaus onkin jo ykkösosan toistoa. Buddy Love materialisoituu tällä kertaa ihan erilliseksi henkilöksi leffoissa nyt niin trendikkään DNA-kuvion kautta. Ykkösessähän Buddy putkahteli tekemään kepposiaan perinteimpään Dr. Jekyll & Mr. Hyde tyyliin.
Leffassa ylipainoiset ihmiset piereskelevät paljon ja se on ilmeisesti suunnattoman hauskaa? Välillä pierujen aiheuttamia tulipaloja joudutaan sammuttelemaan vaahtosammuttimilla. Jättihamsteri ampuu keilapallon kokoisia kakka-ammuksia ja raiskaa Shermanin miespuolisen pomon. Klumpsin isoäiti on liioteltuine riippurintoineen ja tekohampaineen kuvottavan viriili vanhus… eli leffassa on viljelty taas paljon alapääosaston huumoria ja tuo kaikki on sallittu 7 vuodesta ylöspäin???
Videon kannessa kerrotaan pläjäyksen olevan American Pien käsikirjoittajalta. Totuushan on, että Paul Weiz on ohjannut leffan American Pie. Weiz on yksi neljästä tämän leffan käsikirjoittajasta. Itse tarina on vielä kolmen ihan eri hepun aikaansannosta ja Jerry Lewis on kirjoittanut roolihenkilöiden osuudet. Elikkä tuo videon kannen toteamus on pahasti pielessä… mutta onneksi Leffatykki oikaisee!
Pisteet Eddielle, Star Wars/2001 avaruusseikkailu parodia-insertille, Janet Jacksonin upealla ulkonäölle ja tämän ajamalle hopealuodille VW Beaglelle… jos jostain syystä haluat tutustua Klumpseihin niin kyllä se ykkönen oli parempi.