Ihan kivaa ajanvietettä, jota katselee siinä sivussa kun tekee omia askareita.

16.2.2005 23:50

Arvioitu elokuva

Alkuperäinen nimi:Il corsaro nero
Valmistusvuosi:1971
Pituus:99 min

Blackie (Terence Hill) on kuuluisa veijarimainen merirosvo, joka eräänä iltana tutustuu aateliseen Don Pedroon. Tämä kertoo Blackielle espanjalaisesta kultakuljetuksesta ja Blackiehan innostaa kullasta sen verran että ottaa tavoitteekseen ryöstää kullankuljetuksen. Tehtävä ei ole helppo sillä vastassa on espanjan varakuningas. Blackiella on kuitenkin ässä hihassaan sillä hän on ostanut itselleen varakuninkaan varavaimon.

Bud Spencer ja Terence Hill merirosvojen trikoissa? Kuulostaako houkuttelevalta? Itsestäni ei ainakaan kuulostanut kovinkaan houkuttelevalta, mutta pitihän tämäkin katsastaa lähinnä pääkaksikon takia. Sellaiseksi keskivertopannukakuksihan tämä osoittautuikin. Leffan ehdoton vetovoima on sinisilmäinen Terence Hill, joka tekeekin leffan parhaan roolin. Hänen aisaparinsa Bud Spencer on ruudussa vain niin vähän aikaa että herran roolisuoritus jää aika yhdentekeväksi.

Ihan menevä poskessa tehty merirosvoseikkailu tämä oli mutta ei mitään muuta. Tätä parempiakin merirosvoleffoja on nähty, mutta myös paljon huonompiakin. Eli ihan kivaa ajanvietettä, jota katselee siinä sivussa kun tekee omia askareita. Tosin aivoja ei kannata heittää mihinkään sillä niitä tarvitaan leffan aikana.

nimimerkki: Mask

Arvosteltu: 16.02.2005

Lisää luettavaa