Hyvin toimiva toimintatrilleri, josta vauhtia ja jännitystä ei puutu.

3.5.2005 19:06

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Murder at 1600
Valmistusvuosi:1997
Pituus:102 min

Valkoisen talon ympärille rakennettuja trillereitä tuli 1997 vuonna pari kappaletta. Rajaton valta rakensi tiivistunnelmaisen trillerin, kun taas murha valkoisessa talossa menee-enemmän toiminnan puoleen.

Valkoisen talon wc,stä löydetään nuoren naisen ruumis. Tapauksen saa tutkittavakseen kokenut poliisi Harlan Regis (Snipes). Parikseen Regis saa salaisen palvelun agentin Nina Chancen (Lane). Miten murhaaja on päässyt Yhdysvaltain tarkimmin vartioituun rakennukseen ja ulos. Samalla kun Regis ja Chance pääsevät pidemmälle jutussa, niin alkaa todisteita katoileen ja todistajia kuolemaan. Alkaa näyttää, että lait jotka on tehty eivät päde valkoisessa talossa.

Murha valkoisessa talossa oli taas tälläinen perjantai-illan viihdyke pläjäys. Tarina oli nyt kohtuullisen mielenkiintoinen, mutta loppua kohden muuttui pelkäksi kissa ja hiiri leikiksi. Wesley Snipesin roolihahmo Harlan Regis oli juuri hänelle tehty rooli. Kokonaisuudessaan Murha valkoisessa talossa on hyvin toimiva toimintatrilleri, josta vauhtia ja jännitystä ei puutu, mutta parissa kohtaa tulee hieman ennalta-arvattavia kohtia.

nimimerkki: andy

Arvosteltu: 03.05.2005

Lisää luettavaa