Hauska leffa, jos sen katsoo tahattomana komediana.

10.1.2004 15:13

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Commando
Valmistusvuosi:1985
Pituus:90 min

Nojoo. Sanotaan että jos olisin nähnyt tämän ollessani kymmenen tai yksitoista, olisin tykännyt ihan kympillä. Nyt lähinnä pyrskähtelin naurusta.

Arnoltti on John Matrix, täydellinen tappokone, mutta kuitenkin niin hyveellinen että metsän eläimetkin syövät kädestänsä. Sitten pahaakin pahemmat pahikset kaappaavat Matrixin tyttären ja tämä päättää hakea tyttöraasun takaisin. Ilmekään ei matkan aikana värähdä, vaikka auto räjäytetään alta, vastassa ovat niin poliisit kuin terroristitkin, ja lopuksi sitten porskutetaan yksin terroristien omalle saarelle, jossa pistetään kokonainen armeija matalaksi. Ja neljäpiippuinen raketinheitin on must.

Hauska leffahan tämä, jos sen katsoo tahattomana komediana. Tai viihteenä. Muuten leffasta ei löydä mitään kehumisen arvoista.

Sanotaanko että suosittelen Arskan faneille, ja minun hengenheimolaisilleni, jotka tykkäävät nauraa Arnien elokuvien toistuville kliseille, sillä tämä on niin perinteinen Arnie-elokuva ettei ole tottakaan. Sitten voisin vielä suositella kaikille actionfaneille ja niille jotka haluavat katsoa jotain viihteellistä keskellä yötä. Sekä kaikille joiden sisällä asuu pikkupoika.

Arvosteltu: 10.01.2004

Lisää luettavaa