Alku alkaa verkkaisesti mutta varmasti ja jatkaa hiukan ennelta-arvattavaa kulkuaan loppuun asti.

25.7.2006 00:17

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:The Island
Valmistusvuosi:2005
Pituus:138 min

The Island on lähitulevaisuuteen sijoittuva sci-fi -jännäri. Maailma on saastunut ja on vain yksi saastumaton paikka maailmassa. Se on SAARI! Lincoln 6-Echo (Ewan McGregor) asuu ”iso veli valvoo” yhteisössä jossa arvotaan SAARELLE pääsevät. 6-Echo alkaa epäillä SAAREN olemassa oloa Jordan 2-Deltan (Scarlett Johansson) kanssa.

Michael Bay, jonka aiemmat leffat Bad Boys; Bad Boys 2; Pearl Harbor ja The Rock olivat hittejä, on ohjannut uuden sci-fi -trillerin. Kassoilla raina pärjäsi jotenkuten, ja miltei ajoi tuotantoyhtiön konkurssiin!

Alku alkaa verkkaisesti mutta varmasti ja jatkaa hiukan ennelta-arvattavaa kulkuaan loppuun asti. Ja leffan juonenkäänteet saattaa arvata. Toimintajaksot on kuvattu mallikkaasti mutta Michael Baylla on jonkin sortin tapa romuttaa autoja! Kaikki jipot on nähty, kuten heiluvat kamerat ja kovalla temmolla pauhaava musiikki.

Sean Bean on mahtava pahana Tri Emmerickinä ja Steve Buscemi on oma itsensä IT-asiantuntijana. Scarlett Johanssonissa on ainesta tämän leffan kaunottarena.

Ostaisin tämän leffan vain Anttilan halpislaarista. Ihan katsottava leffa mutta jotain jää kaipaamaan.

nimimerkki: WIckeD

Arvosteltu: 25.07.2006

Lisää luettavaa