Martin Scorsese ja Leonardo DiCaprio tekevät uuden elokuvan mutta sen katsomisessa on haasteensa

Martin Scorsese (kuvassa) jatkaa hedelmällistä yhteistyötään näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa edelleen. Ohjaajalegendan ja näyttelijätähden seuraava leffa on Killers of the Flower Moon. Se pohjaa sadan vuoden takaista öljylöytöä ja murhatapauksia ruotineeseen romaaniin, jonka oikeudet myytiin aiemmin huippusummasta.

Scorsese ei mitä ilmeisemmin tee tälläkään kertaa mitään pikkuelokuvaa. Huikean kalliiksi muodostuneen The Irishman -mafiakertomuksen jälkeen hän jatkaa lähes samoilla linjoilla, sillä uuden elokuvan budjetiksi on määritelty "vaatimattomat" 185-200 milj. dollaria. Uuden elokuvan paisunut budjetti ajoi tekijät hakemaan myös uutta yhteistyökumppania, kun tuotantoyhtiö Paramount ei ollut halukas maksamaan moisia summia.

Scorsesen The Irishman päätyi aiemmin vastaavista syistä Netflixin valikoimiin, mutta tällä erää Scorsesea ja DiCapriota fanittavat Netflix-tilaajat joutuvat pettymään: Killers of the Flower Moon ei ole tulossa Netflixille, vaan sen kilpailija Applen palveluun. Uuden suoratoistopalvelun tilaaminen ei silti välttämättä ole tarpeellista, sillä Paramountilla on yhä sopimus elokuvan maailmanlaajuisesta teatterilevityksestä. Pitääkö tuo sopimus, missä elokuvateattereissa leffa tulisi julki ja olisivatko ne ensi vuodelle aikataulutetun leffan julkaisupäivän aikaan auki - nämä seikat jäävät nähtäviksi.


Lähteet: Collider, Variety

Kuva: Siebbi

R. Isoviita 28.05.2020 klo 13:57

Uusimmat uutiset