Uusi Pirates of the Caribbean -leffa yhä suunnitelmissa

Megafranchise Pirates of the Caribbeania ei ole upotettu meren pohjaan, vaikka Disneyllä ei enää olekaan isoja haluja jatkaa Johnny Deppin kanssa sen parissa. Viihdejätti puuhaa edelleen uutta merirosvoseikkailua, vaikka alkuvuodesta asiat näyttivät sen suhteen heikommilta.

Kuten helmikuussa uutisoimme, seuraavaa Pirates of the Caribbean -rainaa luonut käsikirjoittajapari Rhett Reese ja Paul Wernick (Zombieland-leffat) hyppäsivät rannalle koko projektista. Pitkän hiljaisuuden jälkeen Disney vaikuttaa löytäneen kaksikolle vihdoin korvaajat.

Viimeisimmän tiedon mukaan Reesen ja Wernickin tilalle on nyt kiinnitetty leffasarjan aiempiakin osia kynäillyt Ted Elliott sekä uudempana tulokkaana Craig Mazin. Mazin ei tosin ole käsikirjoittajana mikään märkäkorva hänkään, sillä hänen filmografiastaan löytyy mm. Kauhea kankkunen -jatko-osia ja ylistetty Chernobyl-sarja. Elliottin ja Mazinin odotetaan aloittavan aivan alusta projektin kanssa - heidän ensimmäinen tehtävänsä on löytää uudelle leffalle uusi kurssi ja luonnollisesti myös kelvollinen tarina. Sisältääkö se ollenkaan kapteeni Jack Sparrowia, jää nähtäväksi.


Lähteet: THR, Comingsoon

Kuva: Disney/Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, 2017

R. Isoviita 27.10.2019 klo 16:27

Uusimmat uutiset