Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

18.3.2019 14:38

Ennakkoon Marvelin Captain Marvel -sooloelokuvaan kohdistuneet paineet ovat osoittautuneet turhiksi: Brie Larsonin tähdittämän supersankariseikkailun maailmanlaajuiset lipputulot ovat jo nyt yli 760 milj. dollaria, kun se on ehtinyt olla valkokankailla vasta vajaa pari viikkoa.

Vähän ennen ensi-iltaa elokuvasta kiiri kuitenkin ikäviä huhuja. Esim. studion johdon huhuttiin epäilevän Larsonin sopivuutta rooliin niin paljon, että hänet siirrettäisiin siitä vähin äänin pois ensi-illan jälkeen. Erään toisen huhun mukaan muut Avengers-näyttelijät eivät pitäneet Larsonista ja jo aiemmin fanikunta kritisoi myös hahmon pukua huonoksi. Huhupuheiden negatiivisyys on kuitenkin haihtumassa nyt, kun lippukassat laulavat odotettua iloisemmin. Captain Marvelin povataan tätä vauhtia rikkovan myös miljardin dollarin tulorajan.

Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige onkin jo vahvistanut, että Captain Marvelista suunnitellaan Avengers-ryhmän uutta keulakuvaa. Sellaisena on tähän asti nähty Iron Man alias keksijämiljonääri Tony Stark, jota näyttelee Robert Downey Jr., mutta näyttelijän sopimuksen päättyessä on aika tehdä uusia järjestelyjä.

– Yksi urani kohokohdista Marvelilla oli esitellä [Brie Larson] Comic-Con-[tapahtumassa], saada hänet lavalle mukaan liki kaikkien muiden elokuviemme henkilöiden kanssa. Siellä hän oli eturivissä, ja siinä oli hieno aavistus tulevasta – ei vain siitä, kuinka yleisö ottaa Brien tänä hahmona vastaan, vaan myös siitä, kuinka Captain Marvel ottaa johtoaseman ja tulee olemaan koko [Marvelin] elokuvauniversumin etulinjassa, Feige kertoo hahmon ja Marvel-elokuvien jatkosta.

 

Lähteet: CinemaBlend, Variety, VOX, Box Office Mojo, ScreenRant

Kuva: Disney/Marvel Studios/ Captain Marvel, 2019

Lisää luettavaa