Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Ennakkoon Marvelin Captain Marvel -sooloelokuvaan kohdistuneet paineet ovat osoittautuneet turhiksi: Brie Larsonin tähdittämän supersankariseikkailun maailmanlaajuiset lipputulot ovat jo nyt yli 760 milj. dollaria, kun se on ehtinyt olla valkokankailla vasta vajaa pari viikkoa.

Vähän ennen ensi-iltaa elokuvasta kiiri kuitenkin ikäviä huhuja. Esim. studion johdon huhuttiin epäilevän Larsenin sopivuutta rooliin niin paljon, että hänet siirrettäisiin siitä vähin äänin pois ensi-illan jälkeen. Erään toisen huhun mukaan muut Avengers-näyttelijät eivät pitäneet Larsenista ja jo aiemmin fanikunta kritisoi myös hahmon pukua huonoksi. Huhupuheiden negatiivisyys on kuitenkin haihtumassa nyt, kun lippukassat laulavat odotettua iloisemmin. Captain Marvelin povataan tätä vauhtia rikkovan myös miljardin dollarin tulorajan.

Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige onkin jo vahvistanut, että Captain Marvelista suunnitellaan Avengers-ryhmän uutta keulakuvaa. Sellaisena on tähän asti nähty Iron Man alias keksijämiljonääri Tony Stark, jota näyttelee Robert Downey Jr., mutta näyttelijän sopimuksen päättyessä on aika tehdä uusia järjestelyjä.

- Yksi urani kohokohdista Marvelilla oli esitellä [Brie Larson] Comic-Con-[tapahtumassa], saada hänet lavalle mukaan liki kaikkien muiden elokuviemme henkilöiden kanssa. Siellä hän oli eturivissä, ja siinä oli hieno aavistus tulevasta - ei vain siitä, kuinka yleisö ottaa Brien tänä hahmona vastaan, vaan myös siitä, kuinka Captain Marvel ottaa johtoaseman ja tulee olemaan koko [Marvelin] elokuvauniversumin etulinjassa, Feige kertoo hahmon ja Marvel-elokuvien jatkosta.


Lähteet: CinemaBlend, Variety, VOX, Box Office Mojo, ScreenRant

Kuva: Disney/Marvel Studios/ Captain Marvel, 2019

R. Isoviita 18.03.2019 klo 14:38

Uusimmat uutiset

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Christopher Nolanin ja James Cameronin henkilökohtainen leffamaku saattaa yllättää

Huippuohjaajat eivät suinkaan rentoudu vain huippuohjaajien tuotosten äärellä.

R. Isoviita

Justice League: Ohjaaja Snyderin versio julkaistaan sittenkin!

Hartaasti toivottu näkemys.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...