Leonardo DiCaprio virallisesti mukaan Tarantinon uutuuteen

22.1.2018 13:27

Useisiin veritekoihin liitetyn Charles Mansonin kulttia käsittelevä Quentin Tarantino -tuotanto etenee. Vielä vailla nimeä oleva elokuva on saanut Leonardo DiCaprion virallisesti näyttelijälistalleen. Tarantino ei kuitenkaan ole ainut, joka työskentelee saman aihepiirin kimpussa.

Edesmenneen rikolliskultin johtohahmon elämää avataan myös elokuvassa The Family. Sitä tekevät Amerikan psykon ohjaaja Mary Harron ja käsikirjoittaja Guinevere Turner. Tarantinon elokuvan Manson on vielä nimeämättä, mutta Harronin ja Turnerin elokuvan tähän rooliin on vahvimmaksi kandidaatiksi noussut brittitähti Matt Smith (Doctor Who, The Crown).

Tarantinon näkemykseen aiheesta on DiCaprion lisäksi pyydetty mm. Tom Cruisea ja Margot Robbieta, joskaan heidän kiinnittämisestään mihinkään elokuvan osista ei ole vielä annettu vahvistusta. DiCaprio, jolle tämä on jo toinen Tarantino-leffa, esittää elokuvassa ikääntyvää ja työtöntä näyttelijää. Tarantinon version odotetaan saapuvan elokuvateattereihin ensi vuonna, The Family puolestaan saattaa tulla valmiiksi jo tämän vuoden puolella.

 

Lähteet: Variety, Deadline, The Independent, CinemaBlend

Kuva: Mike Marsland, Getty Images

Lisää luettavaa