Gambit menetti jälleen ohjaajan

Näyttelijä Channing Tatum on jo useamman vuoden odottanut Gambit-leffan toteutumista. Marvel-universumin sarjakuvahahmon esittäminen kokopitkässä leffassa kiinnostaa Tatumia, mutta elokuvan tie tuotantoon asti on ollut kuoppainen. Yhdessä vaiheessa sen piti saada ensi-iltansa jo vuonna 2016, mutta ohjaajavaihdokset ja muut ongelmat ovat hidastaneet elokuvan valmistumista.

Viimeisimmän tiedon mukaan mestarivaras ja kineettisillä voimillaan pelikortteja aseenaan käyttävä Gambit ei saa omaa elokuvaansa välttämättä vielä pitkään aikaan. Pirates of the Caribbean -leffojakin ohjanneen Gore Verbinskin piti aloittaa Gambit-rainan kuvaukset nyt maaliskuussa, mutta THR:n mukaan Verbinski on yllättäen irrottautunut projektista. Mikä sai Verbinskin mielen muuttumaan, ei ole vielä julkisesti tiedossa.

RoboCop-käsikirjoittaja Joshua Zetumerin kynäilemän Gambitin ensi-ilta oli aikataulutettu alkuvuoteen 2019, mutta jo kolmannen ohjaajan lähtö projektista ja vieläpä näin lähellä kuvausten aloittamista ei helpota suunnitelman toteutumista. Elokuvan ensi-iltaa on toistaiseksi lykätty kesäkaudelle 2019. Channing Tatum on tietojen mukaan silti edelleen valmis näyttelemään leffan pääosaa.


[EDIT 11.1. klo 23.35: muutettu viimeisen kappaleen tietoa Gambitin ensi-illasta.]


Lähteet: THR, Variety, Deadline

Kuva: Marvel

R. Isoviita 11.01.2018 klo 22:23

Uusimmat uutiset

Jos Aquaman-leffa on huono, tässä ei ainakaan ole syy

Ohjaaja vastasi palautteeseen.

R. Isoviita

Bruce Willisin ja Adrien Brodyn tähdittämän sotaleffan ensi-ilta peruttiin yllättäen

Taustalla kiinalaisnäyttelijättären katoamiseen liittyvät syyt.

R. Isoviita

Sylvester Stallone jälleen supersankarielokuvaan

Näyttelijän uusi tuotantoyhtiö haalii projekteja.

R. Isoviita

Leffajulisteen hinta kipusi miljoonaan

Muumio kaupan.

R. Isoviita

Arvostettu Sopranos-sarja saa jatkoa

Elokuva tulossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...