Gambit menetti jälleen ohjaajan

Näyttelijä Channing Tatum on jo useamman vuoden odottanut Gambit-leffan toteutumista. Marvel-universumin sarjakuvahahmon esittäminen kokopitkässä leffassa kiinnostaa Tatumia, mutta elokuvan tie tuotantoon asti on ollut kuoppainen. Yhdessä vaiheessa sen piti saada ensi-iltansa jo vuonna 2016, mutta ohjaajavaihdokset ja muut ongelmat ovat hidastaneet elokuvan valmistumista.

Viimeisimmän tiedon mukaan mestarivaras ja kineettisillä voimillaan pelikortteja aseenaan käyttävä Gambit ei saa omaa elokuvaansa välttämättä vielä pitkään aikaan. Pirates of the Caribbean -leffojakin ohjanneen Gore Verbinskin piti aloittaa Gambit-rainan kuvaukset nyt maaliskuussa, mutta THR:n mukaan Verbinski on yllättäen irrottautunut projektista. Mikä sai Verbinskin mielen muuttumaan, ei ole vielä julkisesti tiedossa.

RoboCop-käsikirjoittaja Joshua Zetumerin kynäilemän Gambitin ensi-ilta oli aikataulutettu alkuvuoteen 2019, mutta jo kolmannen ohjaajan lähtö projektista ja vieläpä näin lähellä kuvausten aloittamista ei helpota suunnitelman toteutumista. Elokuvan ensi-iltaa on toistaiseksi lykätty kesäkaudelle 2019. Channing Tatum on tietojen mukaan silti edelleen valmis näyttelemään leffan pääosaa.


[EDIT 11.1. klo 23.35: muutettu viimeisen kappaleen tietoa Gambitin ensi-illasta.]


Lähteet: THR, Variety, Deadline

Kuva: Marvel

R. Isoviita 11.01.2018 klo 22:23

Uusimmat uutiset

Seuraava James Bond -leffa tuonee muassaan tutunoloisen asetelman

Näyttelijöiden etsintä käy kuumana.

R. Isoviita

Keanu Reeves toppuuttelee Bill & Ted -fanien intoa

Kolmas Bill & Ted – tuleeko sitä vai ei?

R. Isoviita

Alastoman lounaan ja Videodromen ohjaajan mielestä elokuvateatteriperinne on mennyttä

David Cronenbergin puhuu omasta kokemuksestaan.

R. Isoviita

Bill Murray ja Adam Driver zombieleffaan

Ohjaaja on indie-piireistä tuttu.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...