Arvuuttelut seuraavasta James Bond -ohjaajasta kiihtyvät

Arvostetuista draamoista James Bond -leffojen puikkoihin pariin otteeseen hypännyt Sam Mendes ei ole edelleenkään palaamassa 007:n maailmaan. Uuden Bond-rainan ns. Bond 25:n ohjaaja ja näyttelijät ovat vielä iso kysymysmerkki. Mutta IMDB-tietokannan maksullisen version puolella on kyseisen leffan kohdalla jo vilahtanut Christopher Nolanin nimi.

Batman-trilogiastaan ja Interstellarista tunnettu Nolan on tiettävästi James Bond -fani. IMDB Pron listauksissa yhdeksi Bond 25:n tuotantoyhtiöksi oli linkitetty Nolanin omistama Syncopy Inc. Linkitys kuitenkin poistettiin nopeasti sen jälkeen, kun vihi siitä oli alkanut levitä sosiaalisessa mediassa.

Jos Syncopy-kytkös kuitenkin vahvistetaan myöhemmin uudelleen, on myös todennäköistä, että Nolan ohjaisi tulevan James Bond -rainan. Lisäksi viime kuussa huhumylly Daniel Craigin paluusta 007:ksi voimistui. Tässä vaiheessa kaikki Bond 25:een liittyvä on vielä jossittelun asteella, mutta monia faneja luultavasti kiinnostaisi nähdä omaleimaisen Nolanin ja jämerän Craigin yhteistyötä 007-franchisessa.


Lähteet: Independent, ScreenRant, Collider, Deadline, Twitter

Kuva: Francois Duhamel 2015 MGM Studios & Columbia Pictures/007 Spectre

R. Isoviita 05.05.2017 klo 18:16

Uusimmat uutiset