Nebula Oy

121 min
Genret:
Draama
Sijoitus:
Leffatykin 991. paras elokuva.

********

*******½

Kommentit (53)

Keräilijä

30.01.10 klo 12:42

Ihan hyvä leffa. Aika erikoinen.
3/5

emma-

10.06.09 klo 16:33

Oikein mukava rauhallinen elokuva

DRUGS

09.02.09 klo 22:04

Ihan mainio romanttinen draama joka ei kuitenkaan lyö yli. Johnny Depp veti roolinsa hyvin mutta mielestäni tämäntyyppiset roolit ei kyllä niin sovi Deppille. Lena Olin ja Juliette Binoche vetivät roolinsa myös hyvin.

janp

23.01.09 klo 20:55

Herkullinen leffa, rauhallinen tempo josta yleensä pidän, mutta jäi ehkä aavistuksen tylsähköksi. Näyttelijöille propseja.

buumi

10.01.09 klo 17:47

en tykänny 2,5/5

CreepyShadow

06.01.09 klo 11:36

Hyvä ja kaunis elokuva, jossa on myös hyvät näyttelijät.

Rambätmän

30.11.08 klo 15:44

Lämmin ja mukava elokuva suklaan ystäville.

Lemmi

05.05.08 klo 15:58

Leffaa katsoessa tuli makeanhimo. Niin herkullisen näköinen leffa, itse pidin kovasti ja tulen vielä katsomaan monta kertaa uudestaan ja uudestaan. Roolisuoritukset ihan hyviä.

Dima

11.12.07 klo 09:32

Odotin hieman enemmän, roolisuoritukset jäivät vähän haaleiksi ja syvällisyys puolivillaiseksi. Parhaiten onnistui Alfred Molina. Pitkä miinus englannin kielen käytöstä, autenttista ranskalaiselämää saati kylätunnelmaa tällä ei ilmeisesti haettukkaan. Kylän utuista ilmapiiriä myös alleviivattiin himpun verran häiritsevällä tavalla. Silti pikkukiva katsottava.

chocolate

28.06.07 klo 19:04

Ai jai.. Tätä katsoessa on parasta olla suklaalevy, jos toinenkin sohvalla vieressä. Nautittava elämys, niin sanoakseni:) Tämä on Johnnyn söpöin rooli, sen sanon. Harmi että hänen osansa on niin pieni koko kokonaisuudessa. Mutta olen seuraavan kommentin myötä sanonut sanottavani: Ostakaa suklaata!

äjä

27.05.07 klo 17:10

Lisää Hällströmin ykkösleffoja jossa Depp on jälleen mies paikallaan. Naiset vavahtukaa hän on tässä aika kiehuva.

Akatora

05.02.07 klo 17:44

En osaa sanoa kuin että:Jos pidät räiskinnästä,älä vaivaannu.Tää on hyvän mielen elokuva!
(Paitsi jos diggaa Johnny Deppiä,se on tässä elokuvassa parhaimmillaan koska on yhtä syötävä namu kuin suklaa....xD)

suklaaholisti

26.01.07 klo 22:35

Herkullisen makean suklaakonvehdin tavoin elokuvakin on nautinto. Roolisuoritukset ovat hyviä ja juoni vailla vertaansa. Leffan ainoa miinus onkin, että olen lukenut kirjan, johon kyseinen raina perustuu, jonka myötä, voin vain ihmetellä, miksei leffasta tullut parempi. Tietenkään lyhyeen elokuvaan ei voi sisällyttää yksityiskohtaisia selostuksia jokaisesta kohtauksesta, mutta kirjan loistavuuden varjossa leffa ei enää vaikuta niin ylivoimaiselta.
Suosittelen silti leffaa kaikille romantiikan ystäville, sillä se on niin kaunis, idyllinen ja herkullinen tarina, ettei toista ole.

Jay

25.09.06 klo 01:36

Vältä tätä! Niin feministinen elokuva että mieskatsoja voi pahoin. Ja todella ärsyttävä ja suorastaan etova naispääosakolmikko. Juliette Binoche, Judi Dench ja Lena Olin. Pelkän suklaan voimin muka koko kaupunki polvillaan. Lasse Hallström on tosiaan osannut vetää oikeista naruista saadakseen naiset puolelleen.

Mutta ohjaustyö oli hyvää. Jaksoin katsoa loppuun. Ja Depp myös. Itseasiassa ilman häntä tämä ois jäänyt katsomatta. Harmi että oli niin pienessä osassa.

Kaura

19.05.06 klo 20:51

Aika keskinkertainen elokuva, mutta Johnny Depp pelastaa kaiken. Näistä kolmesta pisteestä kaksi menee Depille ja yksi on säälipojo. En kyllä tajua, miksi pitää puhua englantia ranskalaisittain murtaen. Olisivat hommanneet ranskalaisia näyttelijöitä tai puhuisivat ihan normaalia enklantia. Lasse Hallström ei ole mikään lahjakkuus kyllä tällä alalla.

anzu

14.04.06 klo 14:24

Ihana <3 Mahtava juoni ja mahtavat näytteljät. Johnny Depp <33

RockLikeFuck

22.01.06 klo 00:46

Ihana pieni lässy-elokuva. Sopii kaikille romantikoille jotka tykkää onnellisista lopuista ja pinnallisista henkilöistä. Loistavaa leffassa on ainoastaan pikku kaupunki, joka on täynnä salaisuuksia. Haloo! Kaikki ei ole kuitenkaan musta-valkoista.

Rosalina

11.09.05 klo 18:03

Ihanan tunnelmallinen elokuva, värit ja musiikki upeat!

Cinderella

14.08.05 klo 19:55

Täytyy myöntää että ensimmäisellä kerralla aloin leffaa katsoa pelkästään Deppin takia... kuitenkin tarina iski, ja uppouduin täysin :) No, olisihan Deppiä voinut hieman enemmän näkyillä, mutta olen kiitollinen näinkin. Jotenkin jäi kuitenkin häiritsemään sen satu-tyylinen juonikulku: Suklaa pelastaa kaupungin. Oli hyvä leffa kyllä.

maimu

10.08.05 klo 21:28

Kaunis elokuva. Ihanat värit,lavasteet ja hyvät näyttelijät. Romanttinen, hauska,surullinen ja älykäs elokuva. Jos pidit Joanne Harrisin kirjasta, katso elokuva elokuvana, sillä juoni ei juuri seuraile kirjan tapahtumia.

Pheonix

05.07.05 klo 20:02

Romantiikkaa, huumoria.. Hyvistä aineksista syntyi hieman erilainen ja vähän surullinenkin, mutta hieno leffa.

kirves

29.03.05 klo 13:49

ihana elokuva Johnny Depp oli ihana. elokuvassa ei ehkä tapahtunut niin paljon. mutta se oli kiintoisa ja hieman surullinen.

Pocahontas

14.02.05 klo 19:11

Niin mielettömän ihanaa musiikkia! Lumos mut IHAN täysin. Tarinakin on valloittava ja vaatteet, henkilöt kaikki on mun makuun.

Juntsu

07.02.05 klo 22:20

Ihana rakastan :D eka kerralla katsoessani lumouduin, vaikka monet sanovat surkeaksi <3 tykkään tästä elokuvasta ^^'

Sara

06.01.05 klo 18:09

Tosi hyvä elokuva.Se kiirinyt parhaimpien joukkoon listallani hyvien näyttelijä valintojen perusteella.Myös oiva juoni on innostanut minua katsomaan elokuvaa kerta toisensa jälkeen uudestaan.

Hally

03.01.05 klo 12:31

Humoristista ja romanttista katsottavaa alusta alkaen! Suklaan ystäville herkullinen elokuva!;) Juliette näyttelee upeasti ja Johnnyn huumorintaju loistaa tässä elokuvassa!Mainio rakkaustarina, katsokaa!

herkkusuu-89

15.10.04 klo 18:40

Leffan katsomisesta on kulunut aikaa.Mutta muistan tuon kyseisen leffan.Se oli mukava :) harmitti kun ei ollut mitää naposteltavaa,mutta se ei haitannu,kun leffassa oli ihania suklaakarkkeja ym. mutta niitä ei voinut syödä vain katsoa..kun olin katsonu tuon leffan,tajusin jonkun aikaa sen jälkeen että tuo Kulkuri oli Johnny Depp.Aika hassua vai mitä?Juliette oli loistava näyttelijä.Minua vain ihmetyttää kun kaikki jotka arvostelevat leffat niin,he kertaavat koko tarinan.Onko pakko kerrata tuo koko tarina?(Tämä ei koska tuota leffaa)Leffa oli ihan mukava.Olen vähän hämmentynyt kun en muista leffaa kokonaan.No mutta ei se mitään.Leffa oli loppujen lopuksi hyvä.

Girl90

06.10.04 klo 16:03

Aivan mahtava! Romanttinen ja seikkailunhaluinen...

Hanska

21.09.04 klo 15:42

Viihdyttävä. Jos romanttinen komedia menee, tässä hyvä sellainen.

Leffahullu

12.09.04 klo 15:52

Tosi suloinen elokuva. Teki heti mieli suklaata.

jenny

22.07.04 klo 23:28

aika pitkä ja tylsä elokuva mutta johnnya jaksoi katsoa.

-lellu-

23.06.04 klo 18:25

Kaunis leffa, Juliette Binoche ja koko muu näyttelijäkaarti tekee hyvää työtä. Johnnyn rooli oli pettymykseksi pienempi kuin luulin, ja hän vetääkin aika keskiverron suorituksen. Pidin kuitenkin elokuvasta, ei missään nimessä huono, kestää vielä toisenkin katselukerran.

Hax

14.06.04 klo 15:39

Elokuva on pelkkää paskanjauhamista ja typerää sekä tylsää draamapaskaa. Elokuvan pitäisi viihdyttää katsojaansa, mutta tämä ei tee sitä tippaakaan. Tätä katsoessa voi ottaa samalla pienet päiväunet.

Harry

03.06.04 klo 11:47

Viihdyttävä, sympaattinen, pikkusievä - ja ylimakea: tietysti!

1-2-3

22.05.04 klo 22:23

Yllätti positiivisesti!

houre

14.04.04 klo 22:35

Ihana, kaunis ja suklainen. Näyttelijät aivan oikeissa rooleissa. Toisella katselukerralla alkaa vaikuttaa kumminkin vähän teennäiseltä.

Thoke

22.03.04 klo 18:56

Pidä todella paljon melkein kaikista Hallströmin elokuvista, tietenkin Uskottomasti sinun -elokuvaa lukuun ottamatta. Tämä oli pieni piristysruiske, jonka toteutustapa on hieno. Silti pidän enemmän Hallströmin Gilbert Grapesta, joka on thän mennessä hänen paras leffansa.
Harmiton draamakomedia arjen tapahtumista. Pieni siirappisuus ja muutamat kliseet häiritevät kuitenkin tunnelmaa. Arkkipahis Peter Stormare, aina hyvä Johnny Depp ja tällä kertaa vakuuttava Juliette Binoche vetävät kaikki hyvät roolisuoritukset. Shown varastaa silti Judi Dench tuittupäisenä mummona. Ihan kiva pläjäys, jonka seurassa viettää yhvden illan. Van Damme -fanien tuskin kannattaa vaivautua. Leffaa kyllä vaivaa pieni Hallströmimainen kerrontatapa, josta tosin itse pidän.

fani92

10.03.04 klo 19:46

Leffassa ei ole erityisemmin juonta, mutta suklaasilmäisen Johnny Deppin takia leffa tuli kuitenkin katottua nelosen leffaputkesta muutama viikko sitten:)

I love romantic

29.02.04 klo 12:16

"Herkullinen" elokuva. Somassa pienessä kylässä kuvattu filmi on romanttinen eikä liikaa väkivaltaa sisältävä. Nannaa...

Indy

27.02.04 klo 14:40

Leffasta puuttuu juoni ja kädessä pitäisi olla suklaata. Kaksi huonoa juttua, mutta kahdesta pahasta valitsisin kuitenkin suklaan. Leffa ilman juonta on kuin laiva ilma purjeita!

Pieni kaupunki ja sen ihmiset sytyttävät aina. Jokirotta ja Inka-tuulten tyttö sopivat romanttisesti yhteen. Johnny Depp ja kaunis kitara tekevät säväytyksen.

Muuten en leffasta kovin pidä, sillä purjelaiva tarvitsee purjeensa. Mitä suklaapuotikaan olisi ilman suklaata?

Onelian

19.02.04 klo 09:16

Ihanan tunnelmallinen elokuva, saa hyvälle mielelle. Suosittelen!

innokas fani..

15.02.04 klo 23:35

niin ihana elokuva, ku olla ja voi parempaa ei löydy. ja sain vielä ihanan unelman jonka aion toteuttaa muuttaa tonne missä nuo on kuvattu, oi miten ihana elokuva ei voisi parempaa löytyä. tosi hyvät näyttelijät , parhaimmat olivat Juliette Binoche, Johnny Depp ja sit se elokuvassa sen julieten tytär... minä toivon että muutkin tykkäsivät paras elokuva koko maailmassa..

juliette

10.02.04 klo 10:35

johnny... ihana leffa... kiitos mr. deppin. juliette binochekin on tosi nätti!

Viisas

01.12.03 klo 16:47

Jotenkin ällöttävä elokuva. Ei iskenyt, ei sitten kirveelläkään.

singarita

01.11.03 klo 13:40

Täydellistä!

Shweeby

20.10.03 klo 17:33

Ihana elokuva,jonka voi katsella uudestaan ja uudestaan. Aika viaton, ei mitään sotia ja aktionia. Oikeastaan se on 3.5 pisteen arvoinen, mutta lisäpisteitä tulee tietenkin Johnny Depp´istä,jota olisikin saanut näkyä vähän (ok,oikeastaan PALJON) enemmän.

Huippuleffa.

Slayer

18.10.03 klo 20:03

Juoni oli kivan omalaatuinen. Alku ja loppumolivat hyviä, mutta jossain kohdassa leffaa oli ihan turhaan pitennetty.
Johnny Depp valaisi tv:n ruudun kun salli leffaan ilmestyä. Leffaa oli kyllä mainostettu Deppillä kun se ilmestyi siihen vasta puoli välin jäkeen ja näkyi hyvin vähän aikaa.
Silti ihan kiva, mutta itselläni ei ainakaan suklaata enää tenhyt mieli kun sitä oli leffassa niin paljon. :)

Johnny Depp -fani

07.10.03 klo 20:42

Leffa oli liian imelä, mutta Johnny Depp on paras. Se sai huononkin leffan katsottavaksi.

Annie

05.09.03 klo 10:28

loistava lämminhenkinen elokuva ..
jossa on sekoitus draamaa ja komediaa..
ja saatta herättää suklaanhimoa (ainakin minussa :)

Einari Pieruämpäri

04.08.03 klo 09:22

Äh, oikein kliseinen elokuva. Tiesi koko ajan miten tarina etenee. Plääh, puistattaa!

fani

18.01.03 klo 16:12

täydellinen leffa!!! hyvännäköset päähenkilöt(varsinki johnny debb), mahtava juoni ja himottavaa suklaata

Suklaatyttö

17.01.03 klo 15:32

Ihana elokuva, jota katsoessa täytyy olla hyvää suklaata mukana!

jimmy

10.12.02 klo 12:17

Juliette Binoche on ihana, sille ei voi mitään.