Ezra Millerin kurimus jatkuu

17.10.2022 23:59


The Flash -tähti Ezra Miller aiheuttaa edelleen päänvaivaa. Näyttelijä pyysi elokuussa anteeksi toimiaan niin julkisesti kuin tuotantoyhtiö Warner Brosilta, oltuaan jonkin aikaa karkuteillä erinäisten syytteiden vuoksi. Nyt Miller on ollut kuultavana syytteistään, mutta hän ei ole suostunut myöntämään syyllisyyttään.

Syytteistä yksi koskee alkoholivarkautta. Millerin naapurin kodista oli hävinnyt väitetysti näyttelijän matkaan useampi pullollinen ns. ilolientä, kun naapuri oli poissa kotoaan. Tapauksesta on todisteena valvontakamerakuvaa.

Syyttömyyteen vedonneen Millerin asianajaja totesi päämiehensä puolesta, että tämä on kiitollinen perheeltään ja ystäviltään saamasta tuesta, ja näiden läsnäolo yhä tärkeää tämän mielenterveyteensä liittyen. Aiemman anteeksipyyntönsä yhteydessä Miller toi ilmi, että hän on hakemassa apua henkilökohtaisiin ongelmiinsa.

Jos Miller todetaan syylliseksi käsiteltävänä oleviin rikoksiin, hän saattaa saada jopa yli 20 vuoden tuomion. Vaikka hänet nähdään tulevassa The Flash -rainassa, se vaikuttaa entistä vahvemmin jäävän hänen ainoaksi pyrähdyksekseen hahmon sooloelokuvien saralla.

 

Lähteet: AP, CinemaBlend

Kuva: Warner Bros./ Justice League, 2017

Lisää luettavaa