Kohua aiheuttanut näyttelijä tapasi studiojohtajat: Säikyttikö Batgirl-sotku Ezra Millerin?

DC:n huippunopeaa supersankari The Flashia näyttelevä Ezra Miller on noussut otsikoihin useiden törmäilyjensä takia parin vuoden sisällä. Myös Ihmeotukset-elokuvasarjasta tunnettu tähti on ollut jonkin aikaa karkuteillä, mutta nyt hänet on saatu viimein Warner Bros. -yhtiön Burbankin studioille tapaamaan yhtiön elokuvaosaston uusia johtajia.

Millerin häilyvä käytös - syytteet väkivaltaisuudesta, varastelusta jne. - ovat olleet rasitteena The Flashin ensimmäiselle sooloelokuvalle, jonka pitäisi saada ensi-iltansa tulevana vuonna. Näyttelijän korvaaminen toisella ei olisi ollut kannattavaa, koska elokuva oli käytännössä jo kuvattu.

Warner Brosin uusi johto on kuitenkin katsonut DC-sarjakuviin pohjautuvia tuotantojaan tarkalla silmällä. Jokin aika sitten se veti odotetun Batgirl-elokuvan kokonaan pois julkaisukalenteristaan, koska leffa ei sopinut yhtiön uuteen linjaan. Kaiken huipuksi yhtiö kätki lähes valmiin Batgirl-leffan niin, etteivät edes sen ohjaajat päässeet kopioimaan sitä itselleen muistoksi. Batgirl ei valmistu täysin ikinä.

Millerin harhailu sotkusta toiseen ja väitetty pakoilu loppuivat kiinnostavasti juuri Batgirl-kohun aikana. Joidenkin tietojen mukaan Warnerilla olisi vakavasti puntaroitu The Flash -elokuvan hautaamista Batgirlin tapaan, ellei Miller lopeta oman ja elokuvan maineen tahrimista.

Kuluvalla viikolla Miller on siis tavannut yhdessä agenttinsa kanssa Warnerin johtajat Michael De Lucan ja Pamela Abdyn ensimmäistä kertaa. Näyttelijän kerrotaan pyytäneen heiltä anteeksi käytöstään ja käyneen läpi tilannetta, sillä The Flash on kaikesta huolimatta hänelle merkityksellinen projekti. 15.8. Miller antoi myös julkisen anteeksipyynnön. Sen yhteydessä hän ilmoitti hakevansa apua henkilökohtaisiin ongelmiinsa. Näillä näkymin The Flash on yhä tulossa elokuvateattereihin kesäkaudella 2023.


Lähteet: THR, IGN, People

Kuva: Warner Bros./ Justice League, 2016

R. Isoviita 28.08.2022 klo 22:27

Uusimmat uutiset