The Flash: Kohujen kierteessä olevalle Ezra Millerille ei lupailla jatkoa

Kohut näyttelijä Ezra Millerin ympärillä eivät näytä ottavan laantuakseen. Ihmeotukset-elokuvasarjasta ja DC:n sarjakuvaleffojen salamannopean supersankarin roolista tunnettu tähti katosi hiljattain Instagramista, pian sen jälkeen, kun hänen tilillään oli julkaistu joukko kryptisiä viestejä. Näyttelijää ei ole onnistuttu paikantamaan - hänen uskotaan olevan pakosalla.

Viimeisin Milleriin liitetty kohu koskee 18-vuotiaan siouxnaisen tapausta. Millerin on kerrottu liikkuneen hänen kanssaan jo useamman vuoden ja toimittaneen hänelle arvokkaita lahjoja, jotka saivat tytön vanhemmat varuilleen. He ovat syyttäneet Milleriä alaikäisen houkuttelemisesta seksuaalisiin tekoihin, joskin tyttö itse on vakuutellut näiden puheiden olevan pelkkää panettelua. Aktivistina mm. Greta Thunbergin rinnalla esiintynyt tyttö on nyt todennut omalla some-kanavallaan Millerin olevan syytön. Tytön vanhemmat epäilevät hänen olevan karkumatkalla Millerin kanssa.

Toisiaan seuraavat kohut eivät tee hyvää Millerin kasvoja kantaville suurtuotannoille. Warner Brosilla on pohdittu Millerin korvaamista tulevaan The Flash -elokuvaan, mutta toistaiseksi yhtiön suunnalta on annettu ymmärtää, ettei päätähden kallista korvaamista käynnistetä. Sen sijaan Warner Brosilla toivotaan, että skandaalien katku hälvenisi tarpeeksi ensi vuoteen mennessä, kun elokuvan on tarkoitus tulla ensi-iltaan.

Sen jälkeen Millerin tien DC-universumissa uskotaan olevan ns. pystyssä. Vastikään johtoportaan uudistuksen läpi käyneellä Warner Brosilla ei vaikuta olevan haluja jatkaa ongelmiin ajautuvan tähden kanssa, vaikka The Flashistä kaavailtiin mahdollisesti useamman sooloelokuvan aloittajaa. Tässä vaiheessa on jo esitetty arvailuja elokuvan lopun muuttamisesta siten, että Millerin The Flash -vermeet perisi toinen henkilö.


Lähteet: Metro.co.uk, Newsweek, NBC News, CNBC

Kuva: Warner Bros./ Ihemotukset: Dumbledoren salaisuudet, 2022

R. Isoviita 20.06.2022 klo 14:14

Uusimmat uutiset