Seuraavan Indiana Jones -leffan uudesta hahmosta paljastui lisää


Viides Indana Jones -seikkailu vyöryy valkokankaille kesäkaudella 2023. Elokuvan traileri on jo esitetty Disney D23-tapahtumassa, mutta muu kansa joutuu vielä odottelemaan mainospätkän virallista julkaisua tovin. Elokuvan nimiroolia kantava Harrison Ford on nyt ilmoittanut jättävänsä Indyn fyysisesti haastavan osan taakseen. Tulevassa rainassa nähdään kuitenkin myös täysin uusi hahmo, joka on herättänyt kysymyksiä.

Joidenkin arvelujen mukaan Phoebe Waller-Bridgen roolihahmo nousisi Indyksi Indyn paikalle. Waller-Bridgen näyttelemä hahmo on ollut monien muidenkin arvailujen ja spekulaatioiden kohteena, mutta elokuvan tuottaja Frank Marshall on selventänyt hieman tulokkaan osaa.

Mangoldin some-julkaisun perusteella Phoebe Waller-Bridgen roolihahmo Helena on Indiana Jonesin kummityttö. Oikeastaan mitään muuta varmaa hahmosta ei tällä haavaa voida sanoa. James Mangoldin ohjaamassa ja edelleen ilman virallista nimeä olevassa Indiana Jones 5:ssä nähdään lisäksi aiemmista Indy-seikkailuista tuttu John Rhys-Davies (Sallah) ja ehkä myös Ke Huy Quan (Short Round).

[EDIT 15.9.22: Viimeistä lausetta muokattu, sillä Ke Huy Quanin paluuta rooliinsa ei ole vahvistettu virallisesti. Hänet ja Ford ikuistettiin kuitenkin yhdessä valokuvaan D23-tapahtumassa.]


Lähteet: Collider, IGN

Kuva: Universal Pictures/ Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull, 2008

R. Isoviita 12.09.2022 klo 23:40

Uusimmat uutiset