Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat saavat reboot-käsittelyn

21.6.2018 05:44

Sarjakuvajulkaisujen sivuilta valkokankaille päätyneet teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat ovat tekemässä paluuta. Kilpikonnanelikon seikkailuita seurattiin leffateattereissa ensimmäisen kerran 1990-luvulla. Leffasarjaa on käynnistetty sen jälkeen uudemmankin kerran, ja sama kuvio on toistumassa jälleen.

Uusi TMNT-leffa on tuoreiden tietojen mukaan nk. reboot-raina. Alusta uudelleen aloittaminen tapahtuu tällä kertaa melko nopeasti, sillä uusimmasta TMNT-seikkailusta on aikaa vasta pari vuotta. Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows ei kuitenkaan ollut mikään suurhitti.

Vielä vailla virallista nimeä olevaa kilpikonnapätkää kirjoittaa Andrew Dodge, jolta on aiemmin ilmestynyt Jason Batemanin ohjaama ja tähdittämä draamakomedia Bad Words. Uuden elokuvan tuottajana toimii samoja henkilöitä- Michael Bay, Brad Fuller ja Andrew Form, jotka vastasivat myös kahdesta edellisestä TMNT-leffasta. Bay tunnetaan parhaiten Transformers-leffasarjastaan, mutta he ovat tuottaneet yhdessä aiemmin mm. elokuvat Hiljainen paikka ja The Purge: Election Year.

Lähteet: THR, CinemaBlend, ScreenRant

Kuva: Universal/Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, 2016

Lisää luettavaa