Pompeji

(2014)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Pompeji
Genret: ,
Maat: , ,
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Pompeii
Valmistusvuosi:2014
Pituus:105 min
Pisteytyksiä: 50
Tarkka arvio: 2.57

Pompeji on Rooman imperiumin kruununjalokivi, jossa kukoistaa korruptio ja kansaa viihdyttävät gladiaattoreiden taistelut. Milo (Kit Harington) on raivannut tiensä orjuudesta voittamattomaksi gladiaattoriksi.

Kaikkialta Rooman valtakunnasta tullaan Pompejiin, myös rikkaan kauppiaan tytär Cassias (Emily Browning) saapuu kaupunkiin. Sattumalta kaunis Cassias ja Milo kohtaavat Pompejissa ja rakastuvat pian. Cassias on kuitenkin kihlattu vastentahtoisesti roomalaiselle senaattorille.

Kaikki muuttuu hetkessä, kun Vesuviuksen tulivuori alkaa purkautua syösten polttavaa laavaa. Milon täytyy taistella tiensä pois areenalta pelastaakseen rakastettunsa, Cassias. Kerran niin mahtava Pompeji tuhoutuu. Kukaan ei ole turvassa.

Arviot

Kokemus voidaan rinnastaa paahtoleivän syömiseen.

Paahtoleipäkin on mauton, pullamainen ja mitäänsanomaton. Paljon niitäkin on tullut vedettyä ja joka kerta makukokemus on samanlainen. Kalkkunan Pompeji tai Pompeii on ohjannut brittiläinen herrasmies nimeltään Paul W. S. Anderson. Ansiolistalta löytyy monia mainitsemisen arvoisia timantteja joista muutamia ovat Mortal Kombat(1995), Death Race(2008) ja Resident Evil Retribution(2012). Anderson ei ole ollut mukana tämän elokuvan käsikirjoittamisessa, […]

Arvosteltu: 11.03.2018

Kommentit & Pisteytykset

TeeP
Eximius84
Juusak
cronenberger
Riitikko
Jii89
Altema
phodos
JoonaPrkl
SMK
Dread
Parasite
AlexZ
Felos
Linkous
Nimetön
shinji
Lorcan
tirehtööri
Beer Master
Roostercock
andy
anna.v
K@ltsu
arg
Pasma
Tsingis
Paranoid
Mustaoinas
Antsa82
eskoaarne
arpum
kim91
QT
Signup80
Chrome
Addeh
pelottavapontso
IsoVauva
tahvonautti
c4fkw294ziq
johnny depp
sulo
arvasin
lällälää79
Nico
TheJim
John117
Nimetön
Arwin

Lisää luettavaa