Kick-Ass 2

(2013)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Kick-Ass 2
Genret: ,
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:Kick-Ass 2
Valmistusvuosi:2013
Pituus:113 min
Pisteytyksiä: 151
Tarkka arvio: 3.07

Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) ja Hit Girl (Chloë Grace Moretz) yrittävät elää tavallista elämää Mindynä ja Davena. Koulun päättyminen ja epävarmuus tulevaisuudesta saavat Daven kuitenkin haikailemaan paluuta, ja hän päättää perustaa Mindyn kanssa maailman ensimmäisen supersankaritiimin. Mutta pian Mindy jää kotona kiinni supersankaripuuhistaan, ja Hit Girl joutuu jäämään eläkkeelle.

Kick-Assin inspiroimana monet muutkin ovat ryhtyneet tosielämän supersankareiksi. Kun Mindy keskittyy taistelemaan koulun ilkeiden tyttöjen kanssa, yksin jäänyt Dave päättää liittyä uuteen Justice Forever -ryhmään, jota johtaa rautaisella otteellaan Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey).

Samaan aikaan omaa ryhmäänsä kokoaa myös entinen Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), jonka uusi hahmo on The Mother F%&*^r. Maailman ensimmäisen superroiston tavoitteena on kostaa Kick-Assille ja Hit Girlille, jotka tappoivat hänen isänsä. Suunnitelmassa on kuitenkin yksi aukko: jos aiheutat hankaluuksia yhdelle Justice Forever -ryhmän jäsenelle, saat vastaasi heidät kaikki.

 

Elokuvasarjan osat: Kick-Ass (2010), Kick-Ass 2 (2013)

Arviot

Hyvä jatko-osa ja kelpo sarjakuvaelokuva, vaikka toistaakin hieman samaa supersankarifilosofiaa kuin edeltäjänsä.

Kick-Ass (2010) oli yllättävän piristävä sarjakuvasovitus tosielämän supersankareista, joka yhdisti huumoria ja rankkaa väkivaltaa sopivassa suhteessa. Nyt vuorossa oleva jatko-osa toistaa lähes samaa kaavaa, mutta jotain uutta on myös saatu mukaan. Ohjaaja on vaihtunut, hahmot ovat lisääntyneet ja huumori on mustempaa. Silti tämä jää piirun verran edeltäjästään, mutta jatko-osana yllättävän hyvä. Dave, alias Kick-Ass (Taylor-Johnson) […]

Arvosteltu: 05.09.2013

Viihdyttävä ja toimiva jatko-osa, joka olisi kuitenkin hyötynyt ”less is more”-ajattelumallista

Vuonna 2010 julkaistiin jälleen yksi sarjakuvaelokuva. Kick-Ass osoittautuikin kuitenkin toimivaksi ja hyväksi elokuvaksi. Se yhdisti hienosti komediaa ja toimintaa, parodioiden samalla perinteisiä supersankarielokuvia. Kick-Ass onnistui tehtävässään huomattavasti paremmin kuin monet muut yritykset, joten oli siis vain ajan kysymys, milloin elokuvasta nähtäisiin jatko-osa. Kick-Ass 2 jatkaa ykkösosan tarinaa. David Lizewski toimii edelleen sivutoimisena Kick-Ass-hahmona. Ensimmäisessä osassa […]

Arvosteltu: 12.12.2013

Kommentit & Pisteytykset

kim91

Lisää luettavaa