Hulluna Saraan

(2012)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Hulluna Saraan
Genret:
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Hulluna Saraan
Valmistusvuosi:2012
Pituus:91 min
Pisteytyksiä: 66
Tarkka arvio: 2.71

Ville, 25-vuotias entinen lapsitähti, ei ole koskaan selättänyt omaa isäänsä painiottelussa. Nyt hän viettää pahasti kaavoihinsa kangistunutta elämää kitaransoiton opettajana suomalaisessa pikkukaupungissa. Villen arjen rutiinit järkkyvät, kun hänen isänsä, himmennyt rock-tähti ja hetkessä elävä boheemi taiteilija, ilmestyy häneen ovelleen ja ilmoittaa tarvitsevansa yösijan muutamaksi päiväksi – tai ehkä viikoksi. Ville ei osaa sanoa ei.

Pahin shokki koittaa kuitenkin vasta kun isä saapuu eräänä iltana baarista kotiin suunnilleen Villen ikäisen tytön kanssa. Sara on pirteä ja suloinen amerikkalainen opiskelijatyttö, joka opettaa paikallisella monitoimitalolla rivitanssia. Kun Ville ja Sara ystävystyvät, ja Ville tajuaa olevansa ihastumassa tyttöön, kummallinen kolmiodraama on valmis. Muutamaa poniajelua, rivitanssikilpailua ja painiottelua myöhemmin Ville oppii itsestään jotain uutta: hän osaa olla yhtä arvaamaton kuin isänsäkin.

Arviot

Onnistunutta jokapäiväisen elämän tilannekomiikkaa.

25-vuotias kitaransoiton opettaja Ville taiteilee elämässään eteenpäin normien ja sääntöjen muodostamaa polkua pitkin. Nuoren miehen flekmaattinen elämäntyyli saa kuitenkin nopean pakkotönäisyn viihteellisempään suuntaan, kun Ville tapaa viehättävän rivitanssia opettavan amerikkaiskaunottaren ja hänen väliinpitämätön rokkari-isänsä saapuu vierailulle saman päivän aikana. Päivän vaihtuessa iltaan kohtalokas baarireissu kuljettaa samaan mestaan eksyneen jenkkineidon hänen isukkinsa syleilyyn, ja näin starttaa […]

Arvosteltu: 08.03.2012

Kommentit & Pisteytykset

mad-sanna
Lennie
lilju_
malahma
lällälää79
TeeP
Nimetön
Vilperi
eskoaarne
jordgubbssylt
Dekkari
leopets
QT
minna.c
Key
Also Starring

Lisää luettavaa