Godzilla II: King of the Monsters

(2019)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Godzilla II: King of the Monsters
Maat:
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Godzilla: King of the Monsters
Valmistusvuosi:2019
Pituus:132 min
Pisteytyksiä: 50
Tarkka arvio: 2.27

Vuosien 2014 ”Godzillan” ja 2017 ”Kong: Pääkallosaaren” jälkeen saapuu seuraava luku Warner Bros. Picturesin ja Legendary Picturesin MonsterVerse-elokuvamaailmassa: ”Godzilla: King of the Monsters”, eeppinen toimintaseikkailu, joka laittaa Godzillan vastustajiksi useita popkulttuurin suosituimpia hirviöitä.

Uusi tarina seuraa kryptoeläintieteellisen viraston sankarillisia otteita, kun sen jäsenet kohtaavat jumalattoman kokoisia hirviöitä, mukaan lukien mahtavan Godzillan taistelemassa Mothran, Rodanin sekä pahimman vastustajansa kolmipäisen King Ghidorahin kanssa. Kun nämä muinaiset superlajit – joita pidettiin pelkkinä myytteinä – nousevat jälleen, ne kaikki tavoittelevat luomakunnan kruunua ja uhkaavat samalla ihmiskunnan olemassaoloa.

 

Leffasarjan osat: Godzilla (2014), Kong: Pääkallosaari (2017), Godzilla II: King of the Monsters (2019), Godzilla vs. Kong (2021), Godzilla x Kong: The New Empire (2024)

Liittyy: Gojira (Godzilla, 1954)

Arviot

Yhdistää megalomaanisen hirviörymistelyn ja visuaalisesti kauniin massatuhoelokuvan kuluvan kesäkauden isoimmaksi popcorn paukuksi ja viihdyttäväksi Godzilla elokuvaksi.

Vuonna 1954 ensi-iltansa saanut japanilaisen elokuvastudio Tohon luoma hirviöelokuva () pisti alulle yhden japanilaisen elokuvakulttuurin kulmakivistä. () elokuvalle tehtiin useiden vuosien saatossa 28 erilaista jatko-osaa ja elokuvista ollaan montaakin mieltä, mutta ensimmäinen ja alkuperäinen () nauttii kulttimaineesta tietyissä piireissä. Vuosien saatossa vasta 1998 hollywoodin elokuvateollisuus päätti itse tehtä Roland Emmerichin ohjaamana version () ja tuloksena […]

Arvosteltu: 29.05.2019

Pari aivotonta rellestystuntia.

Mark Russell (Kyle Chandler) haetaan hommiin, sillä tämän ex-vaimo Emma (Vera Farmiga) ja tytär Madison (Millie Bobby Brown) ovat joutuneet ekoterroristi Alan Jonahin (Charles Dance) kaappaamiksi ja siinä samassa ORCA-laite on myöskin kateissa. Se on huonoja uutisia, sillä kyseisen laitteen avulla voidaan herättää eri puolilla maata uinuvia jättimörköjä ja Godzilla on jo herännyt. Erityisen iso […]

Arvosteltu: 13.06.2019

Kommentit & Pisteytykset

Demonic
Villetys
UltimateJT
SMK
MaggotCorpse
Jarno Väistö
andy
John117
c4fkw294ziq
HAL9000
Jampe_69
Sgt.Rane
Kaamos
Beer Master
Addeh
Jurpo
Nico
Juusak
JoonaPrkl
Pikkupuera
Pix
Miihkali
LeFa
Grantarver
Nimetön
QT
Nosfecoff
Vänski
Nimetön
M16
varmuuskopio
Haahuilija
Vilperi
TeeP
cronenberger
barros
phodos
Arz
Xsamid
Jii89
Labratoria
Antsa82
Taivaanvuohi
batzmo
Slipkjovi
KaiZeri
IsoVauva
Mowgli
RevyFan
sulo

Lisää luettavaa