Ghostbusters: Frozen Empire

(2024)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Ghostbusters: Frozen Empire
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:Ghostbusters: Frozen Empire
Valmistusvuosi:2024
Pisteytyksiä: 2
Tarkka arvio: 3.50

Ghostbusters: Frozen Empire -elokuvassa Spenglerin perhe palaa sinne, mistä kaikki alkoi – ikoniseen New Yorkin paloasemalle liittoutuakseen alkuperäisten Haamujengiläisten kanssa, jotka ovat kehittäneet huippusalaisen tutkimuslaboratorion viedäkseen kummitusten torjunnan seuraavalle tasolle. Mutta kun muinaisesineen löytymisen myötä paha voima pääsee valloilleen, on uusien ja vanhojen Ghostbustersien yhdistettävä voimansa suojellakseen kotiaan ja pelastaakseen maailma toiselta jääkaudelta.

 

Leffasarjan osat: Ghostbusters – Haamujengi (1984), Ghostbusters II (1989), Ghostbusters: Afterlife (2021), Ghostbusters: Frozen Empire (2024)

Liittyy: Ghostbusters ([remake] 2016)

Kommentit & Pisteytykset

andy

Ghostbusters: Frozen Empire on jollain tapaa toimiva, jollain tapaa nostalginen ja jollain tapaa todella geneerinen Ghostbusters elokuva. Haamuefektit ovat jälleen riemastuttavan vanhanaikaisia ja uusi pääpahis tarjoaa kohtuullisen uhan. Jäätynyt New York on visuaalisesti kaunis näky. Vastaavasti välillä tuntui että yhteen tarinaan ja elokuvaan ollaan laitettu hieman liikaa hahmoja. Ernie Hudson ja Dan Aykroyd saavat tilaa hahmoilleen, mutta Bill Murray ja William Atherton käyvät oikeastaan vain muistuttamassa hahmojensa olemassa olostaan. Paul Rudd ja uudet jäsenet tuppasivat vain hukkumaan tarinan sekaan. Afterlife ja Frozen Empire ovat viihdyttävät Ghostbusters leffat, mutta kyllä ne 1984-1989 vuosien ekat Ghostbustersit ovat omassa sarjassaan loistavia kauhukomedioita.

Pelimies

Vaikka edellinen osa on vielä(kin) allekirjoittaneelta näkemättä, niin siitä huolimatta pysyin hyvin kärryillä leffan tapahtumista ja uusista päähenkilöistä.

3. paras näkemäni GB-leffa 2 ekan jälkeen.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Lisää luettavaa