Expend4bles

(2023)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Expend4bles
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:Expen4bles
Vaihtoehtoiset nimet:The Expendables 4
Valmistusvuosi:2023
Pituus:103 min
Pisteytyksiä: 3
Tarkka arvio: 3.00

The Expendables valtaa valkokankaat jälleen, kun aikamme kovimpien toimintasankareiden rinnalle nousee uusi peloton tähtisukupolvi täynnä adrenaliinia!

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen. Leffasarja alkoi vuonna 2010 elokuvasta The Expendables.

 

Arviot

A-luokan vanhanaikaista ryminää.

Barney Ross (Sylvester Stallone) johtaa sekalaisten kelmien uhrattavaa yksikköä ja kakkosmies on Christmas (Jason Statham) jonka tyttöystävä Gina (Megan Fox) kuuluu myös yksikköön ja omaa tulisen latinoluonteen. Näljäinen sotaherra Rahmat (Iko Uwais) kaappaa atomiaseiden komponentteja, tappioita tulee ja CIA:n liero Marsh (Andy Garcia) laittaa Christmasin hyllylle ja vahvistuksina tiimiin on Easy Day (Curtis Jackson), moottoriturpainen […]

Arvosteltu: 28.09.2023

Kommentit & Pisteytykset

c4fkw294ziq

.

Haahuilija

Statham mäiskii menemään minkä kerkeää, aivotonta toimintaa!

JVDS

Kunnon äijä-äksöniä Stallonen ja kavereiden kesken. Yhden miehen, eli Stathamin, show. 3,5/5

Lisää luettavaa