Nimeni on Fletch (1985)

Alkuperäinen nimi: Fletch
Vauhdikas rikoskomedia toimittajasta, joka saa erikoisen tarjouksen tuntemattomalta mieheltä. Useita peitenimiä ja hahmoja käyttäen hänelle selviää paljon isompi kuvio, joka on saattaa hänet hengenvaaraan.
- Michael Ritchie
- Andrew Bergman
- Chevy Chase, Dana Wheeler-Nicholson, Geena Davis, Joe Don Baker, M. Emmet Walsh, Tim Matheson
- englanti
Aiheeseen liittyvät uutiset
Kasarikomedian uudelle versiolle tukku jatko-osia?
Koomikko Chevy Chasen tähdittämä Fletch-elokuvien sarja on eittämättä yksi niistä, jota kasariviihdettä kahlaavat eivät voi jättää huomiotta. Mysteeritarinoih... Lue loput
Vanhat patut jaksavat heilua: Komediaveteraanit Aykroyd ja Chase zombieleffaan
Kanadassa kuvataan paljon luetun nuortenkirjailija ja toimittaja R. L. Stinen teokseen pohjaavaa leffaa. Teiniromanssiksi ja mysteerikertomukseksi luonnehditu... Lue loput
Jon Hamm perii kulttikomediasarjan pääosan
1980-luvulla kahden leffan verran jatkuneet toimittaja Irwin Fletcherin seikkailut kiinnostavat elokuvateollisuutta jälleen. Alkujaan Chevy Chasen (Saturday Ni... Lue loput
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

dbgirl

Villetys

Pelimies
Arvostelut
Edelleen Chevy Chasen paras elokuva...
Ash 19.01.2003 18:45
Kässäri on surkeahko, ja perinteisten sairaalavitsien mukaan ottamista voi vain ihmetellä.
Arsi T. Elokolikko 18.05.2004 18:07
Videot

Villetys 16.11.2021
dbgirl
30.12.21 klo 21:49
Komedia ei oikein toimi, en tajua miksi Chevy Chace aikoinaan oli niin suosittu kun ei hän juurikaan ole hauska, eivät hänen vitsinsäkään. Mutta rikosetsivä-leffana tämä toimii, pidän myös siitä toimintakohtauksesta. Teemamusapimputus on alkuun ihan hyvä mutta alkaa loppua kohden ottaa hieman hermoille koska sitä samaa toistetaan uudestaan ja uudestaan. Ihan OK kertakäyttökamaa, pakko myöntää että jotkin vitsit silti toimivat. Toimii varmaankin parhaiten CC:n faneille.
Villetys
16.11.21 klo 17:30
Nimeni on Fletch on hyvin onnistunut kasarikomedia ja se edustaa komedioiden joukossa sitä parempaa osastoa. Juonessa seurataan Chevy Chasen esittämää Irwin Fletchiä, joka työskentelee sanomalehtitoimittajana ja hänelle on erittäin tuttua identiteetin vaihto uutisjuttuja kalastellessa. Koittaessa selvittää rannalla tapahtuvaa huumekauppaa hän saa Tim Mathesonin esittämältä Alanilta oudon tarjouksen, jossa Irwinin pitäisi tappaa hänet palkkiota vastaan. Tarjous on epäilyttävä ja hän alkaa ottamaan Alanista selvää, mutta joutuu itse samalla vaaraan. Elokuvan komedia on hyvin yksinkertaista, mutta samalla erittäin hauskaa, joka jaksaa naurattaa tasaisesti läpi elokuvan. Näyttelijät tekevät hyvää työtä rooleissaan ja pieni mysteeri Alanin ympärillä tuo hyvän lisän juoneen.
Pelimies
17.02.15 klo 20:23
Klassikko⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sulo
22.09.13 klo 09:40
Chevy Chase yllättää positiivisesti. Yleensä tullut nähtyä hänet kämmäilevänä perheenisänä, mutta nyt hän näyttelee tutkivaa lehtimiestä ja vieläpä pätevää sellaista. Hauskuus syntyy siitä, että Chevyn hahmo liioittelee tapaamilleen ihmisille taustatarinaansa, puhuu itsensä pussiin, uhkaa paljastua, mutta lopulta selittää tilanteen salamannopeasti ja lähes uskottavasti.
Makke_95_
16.08.13 klo 06:53
Fletch on omassa näkökulmassani klassikko komedia joka jaksaa naurattaa monta kertaa uudestaankin. Itse olen aina pitänyt Chevy Chasesta ja hänen tyylistään näytellä. Myös tunnaria soitettiin riittävästi. Muutenkin hyvä soundtrack. Elokuvan huumori iskee aivan täysillä.
Edellinen sivu | 1 2 3 4 | Seuraava sivu