Tyydyttää toimintanälkäisen katsojan varmasti

6.8.2006 19:36

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Bad Boys
Valmistusvuosi:1995
Pituus:114 min

Nyt tuli tämäkin raina katsottua kokonaan. Aiemmin olin nähnyt tästä elokuvasta vain erillisiä kohtauksia, mutta kaupassa nähdessäni tämän levyn, heräsi mielenkiintoni ja päätin katsastaa tämän, kun takakansikin lupaili sydämenpysäyttävää toimintaa ja pulssia kiihdyttävää toimintaa.

Jounesta: Mike Lowrey (Will Smith) ja Marcus Burnett (Martin Lawrence) ovat Miamin poliisin kyttäpari kovimmasta päästä.Heidän takavarikoimansa heroiinilasti varastetaan poliisin säilöstä ja sitten tuleekin kuumat paikat. Juttuun sekaantuu vielä murhan silminnähnyt Julie (Tea Leoni) jota suojellessaan kyttäparilla menee omatkin asiat solmuun. Sattumalta Julien pois päiviltä haluavat samat hemmot jotka varastivat heroiinit.

Elokuva on nautittava toimintakomedia. Pääparin huulenheitto on hauskaa kuultavaa ja machoilu ja räjäyttely on kuosissaan.Toimintaa tästä leffasta ei ainakaan puutu. Musiikkikin iskee ainakin meikäläisen makuhermoon kovaa. Elokuvassa on liuta tuttuja näyttelijöitä ja he vetävät rooliinsa vähintään kelvollisesti. Michael Bayn taustan musiikkivideo- ja mainosalalla näkee, mutta so what. Elokuvaa katsoessa ei aika tule pitkäksi ja se tyydyttää toimintanälkäisen katsojan varmasti. Perus lauantai-illan viihdettähän tämä on.

Collector’s Edition DVD sisältää ihan kivoja ekstroja making ofeista musiikkivideoihin. Suomitekstitkin olisi olleet niihin kivat. Kuvanlaatu on aika hyvä kuin myös äänikin

nimimerkki: mbay

Arvosteltu: 06.08.2006

Lisää luettavaa