Huhut Amber Heardin Aquaman-pestin loppumisesta nousivat pintaan

Alkuvuodesta kerroimme, kuinka näyttelijä Amber Heardia vastaan oli laadittu vetoomus. Heard, jonka riitaisaa avioeroa Pirates of the Caribbean -stara Johnny Deppistä on puitu julkisuudessa jo hyvän aikaa, oli Aquaman-elokuvan fanien mielestä ansainnut vapautuksen leffan jatko-osasta.

Toisiaan syyttelevän näyttelijäpariskunnan eroprosessin aikana on tullut ilmi, ettei Heard välttämättä ole kertonut kaikkea siitä, mitä hänen ja Deppin välillä tapahtui ennen eroa. Tähän liittyen hänelle olisi luvassa jopa vankeustuomio.

Cosmic Book News -sivuston vahvistamattomien tietojen mukaan Heardin tie punatukkaisena Merana on ohitse. DC-sarjakuvaleffoja tehtailevalla Warner Brosilla on arvioitu tilannetta uudelleen ja todettu, että Aquamanin seuraavalle seikkailulle Heardin nykyinen maine olisi epätoivottu lisä. James Wanin ohjaaman Aquaman 2:n julkaisupäivä on joulukuussa 2022, joten elokuvantekijöillä on vielä jonkin verran aikaa miettiä, kuinka Heardin Mera kirjoitettaisiin tarinasta pois. Saattaa myös olla, että roolissa nähdään lopulta aivan toinen henkilö.


Lähteet: Cosmic Book News, We Got This Covered

Kuva: Warner Bros./Aquaman, 2018

R. Isoviita 14.05.2020 klo 12:41

Uusimmat uutiset

Lukuisten fanien unelmavävy muuttuu ihmissudeksi

Universal-klassikon uudella versiolla tähtikiinnitys.

R. Isoviita

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...