Ocean’s 8:n ei näytä flopilta

9.6.2018 19:38

Toisin kuin esim. uudempi Ghostbusters-versiointi, Ocean’s-ryöstöleffasarjan tuorein osa porskuttaa lippukassoilla lupaavasti. Vaikka myös tämän elokuvan päähenkilöinä nähdään vain naisia, ainakaan tämä seikka ei ole hyydyttänyt lipunmyyntiä täysin. Leffa avasi Yhdysvalloissa tänä viikonloppuna ja saapuu myös Suomeen loppukuusta.

Yhdysvaltojen puolella elokuvan lipunmyynti on ollut tähän mennessä niin vauhdikasta, että Ocean’s 8 on jopa kirinyt koko leffasarjan kärkeen aloitusviikonlopun tuloja vertailtaessa. Kun Ocean’s Eleven esim. sai ensimmäisenä viikonloppunaan kokoon n. 38,1 milj. dollaria ja Ocean’s Twelve puolestaan n. 39,1 milj. dollaria, on Ocean’s 8 kahminut lipunmyynnistä ennakkotietojen mukaan jo n. 44 milj. dollaria.

Kuten aiemmat miesnäyttelijöiden tähdittämät Ocean’s-leffat, myös Ocean’s 8 on koviin nimiin luottava rikoskomedia. Tässä rainassa mukana ovat mm. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway ja Helena Bonham Carter. Leffa ei THR:n tietojen mukaan ole saanut vielä vastaansa vahvaa trolliarmeijan iskua, jolla sen pisteitä yritettäisiin laskea esim. IMDB-elokuvatietokannassa ja arvostelusivusto Rotten Tomatoesin puolella.

Lähteet: Variety, THR, The Wrap, Box Office Mojo

Kuva: Warner Bros./Ocean’s 8, 2018

Lisää luettavaa