The Crow’n remake ei olekaan kuollut

4.11.2015 18:30

Synkkäsävyisestä kauhufantasia The Crow’sta suunniteltiin uutta filmatisointia vielä alkuvuodesta. James O’Barrin sarjakuvaan pohjautuvan päähenkilön osaa sovitettiin näyttelijä Jack Hustonin harteille ja leffan ohjaajaksi piti tulla Corin Hardy -niminen musiikkivideomies. Suunnitelmat kuitenkin näyttivät kariutuvan, kun Huston ei aikataulunsa takia pystynyt osallistumaan projektiin ja The Crow’n oikeudet omistava Relativity-yhtiö ajautui isolla rytinällä konkurssiin.

Kaikesta edellisestä huolimatta The Crow saattaa sittenkin saada uusintafilmatisoinnin. Alkuperäistä Alex Proyasin leffaversiota fanittavien henkilöiden purkaukset sosiaalisessa mediassa ovat olleet uudesta elokuvasta kaikkea muuta kuin innostuneita, joten tämä asia tuskin ilahduttaa heitä. Relativityn raunioiden keskellä on tehty kauppoja ja sopimuksia moneen suuntaan, mutta The Crow’n oikeudet ovat edelleen sillä ja viimeisimmän tiedon mukaan elokuvan kuvaukset on tarkoitus aloittaa ensi vuoden alkupuoliskolla.

Uuden elokuvan ohjaajana tulee edelleen toimimaan Corin Hardy. Kuka näyttelee rainassa kuolleista palaavaa muusikko Ericiä Dravenia, on haavaa mysteeri. Talousvaikeuksissa painineen Relativityn kerrotaan lohkaisseen uutta The Crow’ta varten jo seitsemän miljoonaa dollaria, joten sen johdolla tuntuu olevan kuitenkin uskoa hankkeeseen.

 

Lähteet: The Wrap, SlashFilm, Deadline

Kuva: Miramax

Lisää luettavaa