Herkkua Coen-faneille

Ethan ja Joel Coenin uusin ohjaustyö, folk-musiikkidraama Inside Llewyn Davis, on aloittanut teatterikierroksensa ympäri maailmaa, joten kaksikko on jo suunnittelemassa seuraavaa produktiotaan. Indiewirelle antamassaan haastattelussa käsikirjoittaja-ohjaajaveljekset ovat paljastaneet kiinnostuneensa vanhasta ideastaan. Kyseessä on kolmas osa typerystrilogialle, jonka Coenit aloittivat leffalla Voi veljet, missä lienet? kymmenisen vuotta sitten.

Mainitun typerystrilogian toisena osana pidetään elokuvaa Sietämätöntä julmuutta, jossa myös trilogian ensimmäisestä osasta tuttu George Clooney jatkoi koomisten toilailujen parissa. Tuon leffan jälkeen Coenit ovat vähitellen siirtyneet vähemmän komedialliselta vaikuttavan materiaalin pariin.

- Meillä on […] joitakin juttuja, joita olemme kirjoittaneet vuosia ja jotka ovat melko valmiita. Ollakseni rehellinen, laitamme näitä melko valmiita juttuja sivuun, kun niiden kuvaaminen ei jostakin tuntemattomasta syystä vain kiinnosta meitä heti, Joel Coen kuvailee haastattelussa veljesten työskentelyä.

Pitkään mietitty trilogian päätösosa on nimetty historiaan viittaavasti, sillä se kantaa nimeä Hail Caesar. Rainan on kerrottu esittelevän viihdeväen yritystä tehdä elokuva antiikin Roomasta. Myös tämän elokuvan merkittävin rooli menisi todennäköisesti George Clooneylle, aiempien hyvien kokemusten siivittämänä. Suomen valkokankaille Coenien tuotoksia odottelevien pitää vielä malttaa mielensä myös Inside Llewyn Davisin suhteen, sillä se on tällä haavaa tulossa paikallisiin teattereihin vasta ensi vuoden maaliskuussa.


Kuva: Rita Molnár

Z.E 13.12.2013 klo 11:34

Uusimmat uutiset

Japanilaisstudiolle tehty isku: maan pahin vuosikausiin

Hyökkääjä selvisi hengissä.

R. Isoviita

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Netflix poisti kohua aiheuttaneen kohtauksen sarjastaan

Kohun aihe oli katsottavissa pari vuotta.

R. Isoviita

Harmillinen käänne DC-leffa Birds of Preyn tuotannossa

Koekatsojat ovat antaneet positiivista palautetta, mutta...

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...