Kauhutuottaja Jason Blum kertoi, mikä pani hänen punttinsa todella tutisemaan

29.9.2023 12:59
Universal/ Manaaja: Uskon merkki, 2023

Manaaja-elokuvasarja palaa taas säikyttelemään heikkohermoisia. Uusi kauhuraina Manaaja: Uskon merkki eli The Exorcist: Believer tuo valkokankaille ei paitsi jälleen yhden paholaisen riivaamaksi epäillyn neitokaisen, myös mm. näyttelijäkonkari Ellen Burstynin. Alkujaan elokuvan piti tulla maailmanensi-iltaan vasta lokakuun 13. päivä, mutta tuohon päivään liittyi tällä kertaa erityistä pelonaihetta.

Lokakuun 13. on tänä vuonna perjantai, eli kauhuelokuvalle karmivassa maineessaan varsin otollinen julkaisupäivä. Tästä huolimatta uutukaisen ensi-ilta on jo keskiviikkona 6. lokakuuta. Manaaja: Uskon merkin tuottajiin kuuluva Jason Blum perustelee julkaisun aikaistamista näin:

– Yksi seikka saa minut pelkäämään kuollakseni ja se on Taylor Swift!

Blum myöntää, että kauhugenressä perjantai 13. päivä on loistava päivä tuoda elokuva markkinoille, mutta nyt tuo perjantai varattiin poplaulaja Taylor Swiftin lähes kolmituntiselle musiikkispektaakkelille Taylor Swift: The Ears Tour. Moinen soiva monsteri sai myös Blumin puntit tärisemään, sillä Swift on yksi aikansa menestyneimmistä naislaulajista yli 75,6 miljoonan ympäri maailmaa myydyn albumin voimin.

– Oli ihan selvää, että siirrymme siltä päivältä ja kumarramme nöyrästi Taylor Swiftille. Oli liian riskaabelia [jäädä kilpailemaan katsojista], Blum toteaa.

 

Lähteet: Deadline, Newsweek

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa