Hugh Grant joutui koe-esiintymään eläimellistä roolia varten

10.3.2024 22:59
Warner Bros./ Vonkka, 2023

Brittinäyttelijä Hugh Grantilla (Vonkka) saattaa olla takanaan yli 70 elokuvaa ja tv-sarjaa, mutta niistä ja maineikkuudestaan huolimatta hän joutui pitkästä aikaa koe-esiintymään uutta roolia varten. 63-vuotias Grant näyttelee Netflixille tulevassa leffassa tiikeriä – eikä mitä tahansa isoa kissaa, vaan aamiaismurojen mainoskasvona 1950-luvulta lähtien toiminutta Tony-tiikeriä.

Mikä tekee osasta erityislaatuisen, on se seikka, että Grant ei vain lainaa ääntään hahmolle tai esiinny tiukkaan motion capture -pukuun sonnustautuneena. Leffa Unfrosted: The Pop-Tart Story kertaa aamiaismuroistaan tunnetun Kellogg’s-yhtiön (nyk. Kellanova) historiasta Pop-Tart-herkun syntytarinaa. Grant nähdään tässä koomikko Jerry Seinfeldin elokuvaohjausdebyytissä Shakespeare-näyttelijänä, joka päätyy Tony-tiikerin karvaiseen eläinpukuun (kuva).

Seinfeldin yhdessä Barry Marderin ja Andy Robinin kynäilemässä leffassa näyttelevät Grantin lisäksi monet muut nimekkäät tähdet: Jim Gaffigan, Melissa McCarthy, Christian Slater, Amy Schumer, James Marsden ja Fred Armisen. Elokuva julkaistaan toukokuussa.

 

Lähteet: Comingsoon.net, Metro.co.uk

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa