Odotitko toista Face/Off-elokuvaa? Nicolas Cage yllätti vetämällä hihastaan uutta

9.5.2023 12:28

Vuoden 1997 toimintajännäri Face/Off – kahdet kasvot jatko-osaa ei monikaan uskonut toteutuvaksi, ei ainakaan Nicolas Cagen ja John Travoltan kanssa. Sellaista on kuitenkin lupailtu. Ennen uutta Face/Off-rymistelyä Cage aikoo tehdä kuitenkin aivan muuta.

Hiljattain myös Draculan viitassa nähty Cage on yllättäen palailemassa vuoden 2005 rikoselokuvansa tunnelmiin. Asekauppiastarina Lord of War saa jatko-osan, joka kantaa nimeä Lords of War. Niin ikään elokuvan ohjaajalle aihe on tuttu, sillä Andrew Niccol luotsasi myös Lord of Warin. Ja samoin kuin viime kerralla, Niccol vastaa syksyllä kuvattavan jatko-osan käsikirjoituksesta.

Cagen ohella uutukaiseen on kiinnitetty Se-kauhuelokuvissa puistattanut Bill Skarsgård. Siinä missä Cage palaa Lords of Warissa asekauppias Yuri Orlovin rooliin, Skarsgård tuo tarinaan uutta väriä hänen poikanaan. Orloville pojan edesottamukset aiheuttavat paineita, sillä tämä pyrkii olemaan vielä isäänsäkin kovempi mies alalla, ja saattaa kokonaisen palkka-armeijan hoitamaan Lähi-idän ongelmia.

 

Lähde: THR

Kuva: MGM/Saturn Films/Ascendant Pictures/VIP 3/Lord of War, 2005

Lisää luettavaa