Atlantan Donald Gloverin tuleva leffa kuulostaa riskaabelilta

17.12.2022 23:29

Sekä Atlanta-sarjan merkkiroolia että Star Wars -hahmo Landoa näytellyt Donald Glover on ollut monen fanin toivelistalla Spider-Man-elokuvien nimikkorooliin. Myös populaarimusiikin puolella kannuksensa ansainnut Glover on viimein astumassa Spider-Manin maailmaan, mutta ei Hämähäkkimieheksi.

Sonylla kehitellään leffaa Spider-Man-pahis Hypno-Hustlerin ympärille. 1970-luvun lopulla, eli diskon aikakaudella, Bill Mantion ja Frank Springerin luoma hahmo oli alkujaan rikollisyhtyeen nokkamies, joka käyttää nimensä mukaisesti hypnoosia uhriensa hallitsemiseksi. Mm. Venomia ja Morbiusta rutkasti tuntemattomampi pahis eteni myöhemmin saarnamieheksi.

Hypno-Hustelria on tituleerattu erääksi surkeimmista superpahiksista, mutta Gloverin muusikko- ja komediataustalla diskohirmusta saattaa kehkeytyä jopa kelvollien lisä Spider-Man-leffajatkumoon. Elokuvan käsikirjoittajana toimii koomikkolegenda Eddie Murphyn poika Myles Murphy. Myles Murphyn omat meriitit ovat kuitenkin muualla: hän on aiemmin toiminut visuaalisen ilmeen viimeistelijänä mm. elokuvissa Rogue One: A Star Wars Story ja Avengers: Endgame.

 

Lähde: THR

Kuva: Sony/Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018

Lisää luettavaa