Miksi Matthew McConaugheyn tosipohjainen leffa peruutettiin yllättäen?

Skydance-yhtiö on yllättäen perunut tulevan elokuvansa, jossa Matthew McConaugheylla piti olla merkittävä rooli. Asiasta tekee erikoisen se, että leffan kuvausten oli määrä alkaa kuuden viikon kuluessa, joten sen eteen oli uhrattu jo paljon tunteja. Esim. lähes kaikki roolit oli jo lyöty lukkoon.

McConaugheyn tähdittämäksi aiottu Dallas Sting vaikutti kaikin puolin varmalta ja ainakin kotimaassaan tuottoisalta projektilta: Elokuvan käsikirjoitus pohjautui tositarinaan amerikkalaisesta urheilumaailmasta. Vuoteen 1984 palaavassa tarinassa oli tarkoitus kerrata nuorista amatööreistä koostetun jalkapallojoukkueen nousua selvän altavastaajan asemasta voittajaksi. McConaugheyn oli tarkoitus näytellä tiimin valmentajaa, jolle matka Kiinaan aikuisten FIFA-turnaukseen tuli yhtä yllättäen kuin nuorille pelaajillekin.

Tekijöiden pettymys on ollut suuri, mutta Skydancelle ei ilmeisesti jäänyt parempaa vaihtoehtoa kuin lyödä jarrut pohjaan ja perua leffa. Peruminen johtuu vielä tarkemmin erittelemättömistä syytöksistä, jotka liittyvät alkuperäiseen tarinaan. Nämä syytökset on jo tutkittu, ja ilmeisesti tutkinnan tulos olisi julkaisunsa jälkeen heittänyt liian suuren varjon innostavan urheiludraaman ylle, joten koko leffaprojekti hylättiin.


Lähteet: THR, Metro.co.uk

Kuva: Global Road Entertainment/Blue Budgie Films/Ingenious/ Salaisuus pinnan alla, 2018

R. Isoviita 17.09.2022 klo 22:56

Uusimmat uutiset