Marvel tahtoo Star Trek -ohjaajan kauan odotettuun elokuvaansa

27.8.2022 20:29

Paramount seuraava Star Trek -elokuva on törmännyt jälleen uuteen esteeseen. Sen puikkoihin heinäkuussa valittu ohjaaja, Matt Shakman, on nimittäin irrottautunut projektista. Shakmanille on tarjottu pestiä Marvelilta, ja tilaisuus todennäköisesti houkuttelee, sillä hänen aiempi Marvel-työnsä, WandaVision-sarja oli hyvin tykätty.

Lindsey Beerin kynäilemä Star Trek -raina ei muutenkaan ole lähellä kuvauksia, sillä sen näyttelijäkaartista ei ole hiiskuttu vielä sanaakaan. Ei ole tiedossa, palaisivatko esim. Chris Pine ja Zachary Quinto kapteeni Kirkin ja Spockin rooleihin. Shakmanin hyppy takaisin Marvelille voisi siis taata hänelle varmemman projektin.

Marvel haluaa Shakmanin pitkään haikaillun Fantastic Four– eli Ihmeneloset-elokuvansa ohjaajaksi. Vuodelle 2024 aikataulutetun supersankariseikkailun on tarkoitus käynnistää Ihmenelosten tarina jälleen kerran alusta ja toimia samalla Marvelin elokuvauniversumin ns. kuudennen vaiheen (Phase 6) airuena. Shakmaniin kohdistuu pestinsä varmistuessa suuret toiveet, sillä Ihmenelosten elokuvallinen tie on tähän asti ollut melko epäonninen.

 

Lähde: Variety

Kuva: 20th Century Fox/ Fantastic Four, 2015

Lisää luettavaa